Седмичен хороскоп за 19 - 25 юни: Разчитайте на преценката си, използвайте я като компас

Седмичен хороскоп за 19 - 25 юни: Разчитайте на преценката си, използвайте я като компас
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 19 до 25 юни).

Новата работна седмица ще бъде един изпълнен с динамика период. Възползвайте се от всеки един момент, който усетите като възможност за личностна или делова изява.

Вярвайте в себе си и собствените си усилия, защото вие сте най-добрият инструмент, с който разполагате на този етап. Не подлагайте на съмнение преценката си, ами я оставете да ви води като компас.

Оставете нещата да се развият и чак след това определете каква да бъде точната посока, която да следвате! Не се страхувайте от предизвикателствата, ами се изправете срещу тях. Това ще ви вдъхне неподозирани сили, които да ви помогнат! 

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Настоящата седмица не е благоприятна за пътувания, за старт на обучение и за контакти или работа с хора в чужбина. Ако имате интерес и отношение към благотворителни каузи, може да действате в това направление.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

За вас периодът ще бъде добър, а настоящата седмица – особено подходяща за всякакви духовни практики, молитви, медитации; ще намирате и време да останете насаме със себе си.

Знаете добре, че за да се стигне до качествени проявления, най-напред е необходимо да работите със себе си, да се себеизграждате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

Настоящата седмица, и особено началото й, не е подходящ период за финансови дела и за инициативи в бизнеса. Може обаче успешно да се изявявате в професионален план и да правите промени в тази сфера, ако имате подобни намерения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През тази седмица е препоръчително да се грижите добре за здравето си – проявявайте умереност и спазвайте здравословен режим. Не е време да издигате нови инициативи на работното си място: ако имате подобни намерения, изчакайте до следващата седмица.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

Седмицата, особено дните до средата й, не е подходяща за пътувания, за работа с документи и за подписване на договори. Ако се налага да вършите подобни дейности, бъдете внимателни и проверявайте дали всичко е изрядно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Седмицата не е подходяща за професионални изяви, но бихте могли успешно да пътувате, да контактувате или да работите с хора от чужбина. Идва моментът да поработите за личностното и духовното си развитие и да достигнете по-високо ниво на съзнание, което да повлияе на всички сфери от живота ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През настоящата седмица, най-вече до средата й, избягвайте пътуванията в чужбина, контактите или работата с чужденци. Моментът е благоприятен да се посветите на ежедневната си работа и на изпълнение на ангажиментите си, посветете се на рутинни дейности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Тази седмица е много благоприятна за творчески изяви, за занимания с изкуство, за любов, както и за пътувания, учене, контакти и работа с хора от чужбина. Обаче времето не е добро нито да взимате финансови решения и да издигате инициативи в бизнеса, нито да правите каквито и да било важни покупки.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Настоящата седмица не е подходяща за бизнес и за финансови дела, да взимате кредити, заеми, както и да предприемате всякакви рисковани инициативи в тези сфери. Грижете се добре за здравето си, като не бива да се претоварвате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица обърнете по-голямо внимание на здравето си. Проявявайте умереност, редовното спазване на добър режим ще ви се отразява благотворно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Седмицата ще е добра за партньорските ви взаимоотношения – ще се открият възможности с лекота да постигате разбирателство и хармония. Ще бъде много добре, ако проявите желание и насочите действията си към хуманни каузи и благотворителност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Седмицата е много благоприятна за творчески изяви, за занимания с изкуство, както и за всякакви духовни практики. Вие по принцип имате отношение към правенето на добро, така че би било добре тази седмица да посветите на хуманни каузи и благотворителност под някаква форма.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти