Седмичен хороскоп за 15 - 21 май: подложени сме под изпитания, които не зависят от нас

Седмичен хороскоп за 15 - 21 май: подложени сме под изпитания, които не зависят от нас
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 15 май до 21 май).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Както тази седмица, така и целия период ще е добре да посветите на пътувания, срещи, по-активна комуникация и движение. Ако искате да стартирате нещо ново, може да предприемате действия след средата на седмицата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

За вас през настоящата седмица, по-конкретно в дните след средата й, настъпва период на по-засилена комуникация и активно общуване с околните. Може да правите покупки, да пътувате, да сключвате сделки и да подписвате договори, както и да стартирате нови проекти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

След средата на тази седмица за вас започва нов период. Може да се захващате с нови задачи и проекти. Възможно е да проявявате по-слаба инициативност и да не сте толкова активни, но за сметка на това ще сте способни да се задълбочавате и да стабилизирате всичко, с което се занимавате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През периода, съответно през настоящата седмица, ще е необходимо да се грижите добре за здравето си. В това отношение от полза ще ви бъдат редовният режим, навиците, умереността и спокойствието ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

През седмицата ще е добре да отделите повече време за нови проекти и за действия за постигане на целите, които сте си поставили. Проявявайте търпение и спокойствие, отнасяйте се сериозно и практично към нещата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

След средата на настоящата седмица може да пътувате по далечни дестинации и да активизирате контактите или работата си с хора от чужбина, ако имате интерес в тази сфера. Възможно е инициативността и активността ви да намалеят, но за сметка на това ще може да поемате по-крупни и дългосрочни ангажименти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

През настоящата седмица внимавайте да не се появят разногласия в отношенията, които поддържате – това се отнася както за партньорите ви, така и за хората от близкото ви обкръжение, за братя, сестри, роднини. От голямо значение за здравето ви ще бъде това как се чувствате – ето защо се грижете добре за емоционалния си комфорт и за спокойствието си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

Започва период, подходящ за по-активно общуване в сферата на партньорските ви взаимоотношения. Ако искате да се случат някакви промени в тази област, след средата на седмицата е подходящо да ги обсъдите с човека до себе си, като проявявате спокойствие, разбиране и търпение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През тази седмица внимавайте, ако възникнат разногласия както с хората от приятелския ви кръг, така и с тези в дома ви. На работното място също ще е добре се да стремите към разбирателство.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

И през тази седмица ще продължи да е актуална темата за промени в дома ви, ще продължите и да изпитвате необходимост да се изолирате, да останете насаме със себе си, за да обмислите нещата, да си направите равносметка и да потърсите вътрешен покой, който няма как да постигнете с външни средства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Започва период на нови запознанства, повече движение и пътувания. Времето след средата на седмицата е подходящо за покупки, за водене на преговори, за сключване на сделки и за стартиране на нови дела.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Възможно е през настоящия период в дома ви да възникнат конфликтни ситуации. През тази седмица се стремете да постигнете разбирателство в партньорските си отношения – това се отнася не само до личните, но и до контактите ви в бизнеса.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти