Седмичен хороскоп за 14-20 ноември - идва времето, в което дългоочакваната промяна ще стане факт

Седмичен хороскоп за 14-20 ноември - идва времето, в което дългоочакваната промяна ще стане факт
Снимка: Weheartit

Йоана Йорданова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 14 до 20 ноември).

Ако искате да имате бърз достъп до вашия месечен, седмичен и дневен хорокскоп, свалете мобилното приложение на Edna от ТУК!

През тази седмица действията ни ще бъдат мотивирани от желанието да възстановим баланса или справедливостта в определена житейска област.

За да се случи това обаче, ще се наложи да преодолеем някаква съпротива – външна или вътрешна.

Поривът да се изправим срещу онова, което ни потиска, ограничава или ни тегли към миналото, ще бъде силен и в крайна сметка ще доведе до промени. 

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица събитията ще насочат вашето вашето внимание към сферата на връзките и партньорствата. Акцентът ще пада върху тази тема за вас и през голяма част от следващата година, така че обърнете внимание на проблемите, които излизат на дневен ред сега – те ще продължават да бъдат актуални доста дълго време.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица ще трябва да установите баланс между това, което искате вие, от една страна, и желанията на друг човек – от друга. Трудно е да се каже дали ще го постигнете, защото всичко зависи както от вашата воля, така и от готовността на другия човек, замесен в ситуацията.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Очаква ви динамична седмица, в която едва ли ще имате време да скучаете – ще се срещате с хора, ще водите разговори, а в някои случаи – и преговори по делови въпроси. Акцентът през следващите дни ще падне върху работата – вниманието ви ще бъде насочено към служебните ангажименти и взаимоотношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица много от представителите на знака ще бъдете изправени пред дилема. Може би ще трябва да избирате на кое да дадете приоритет – на личния или на професионалния си живот; или ще се чувствате раздвоени между желанията на партньора/парньорката си и дълга към семейството. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

И през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към случващото се в дома ви. Ще ви занимават семейни въпроси – те ще бъдат най-вече от емоционален характер, но нищо чудно да се появи и финансов елемент – например, свързан с наследство или имущество.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица е много благоприятна за любовния ви живот – може да започнете нова любовна връзка, да се радвате на повече романтика или някоя авантюра да прерасне в сериозно обвързване.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ще бъдете доста активни, а основният мотив за действията ви ще бъде желанието да промените установеното положение в някоя област от живота си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица събитията отново ще отключат така характерната за вас склонност да дълбаете под повърхността на случващото се. Някои може да направите драма от това, други – да намерите скрити съкровища като отговори и истини за себе си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица ще имате възможност да се освободите от някои ненужни неща. Каквото и прочистване да решите да направите – на тялото, на емоционалния си свят или на дома си, ще се почувствате добре, така че не отлагайте, а действайте още в понеделник.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Това ще бъде седмица на промени в професионалната област за много от вас – може пред вас да се отвори неочаквана възможност за развитие или самите вие да започнете да изисквате повече от себе си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица мислите ви ще се реят и доста трудно ще се съсредоточавате върху едно нещо. Ако сте се посветили на творческа работа, звездните влияния ще ви подкрепят силно – лесно ще ви идват идеи, а въображението ви ще работи на пълни обороти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица събитията ще бъдат интересни, а всекидневието ви – доста динамично. Възможни са внезапни обрати – най-вече във финансовата област. Може да получите пари, които не сте очаквали, но нищо чудно и импулсивно да се охарчите за нещо и после да съжалите за постъпката си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти