Седмичен хороскоп за 11-17 март: кажете "сбогом" на всичко излишно

жена пролет
Снимка: Istock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 11 до 17 март).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица се опитвайте да проявявате повече съчувствие към хората около себе си. Ако те реагират по-остро или действията им ви се струват нелогични, не бързайте веднага да ги нападате и да им сочите грешките. Старайте се да се поставяте на тяхно място и да ги разбирате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През първите два дни от тази седмица е възможно да сте настроени войнствено. Несправедливостите ще ви дразнят, а ако се създаде ситуация, в която усетите, че търпението ви е на изчерпване, едва ли точно сега ще успеете да се сдържите и да потиснете гнева си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday😋Healthy Breakfast😍 via @cyberfashioninspiration by @sculptedkitchen #breakfast

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Близнаци

През тази седмица ще е нужно да проявявате по-голямо търпение и най-вече способността си да отсявате реалното от измамното. Няма да ви бъде лесно обаче, тъй като много от вас ще бъдете подвластни на заблуди – те може да дойдат както отвън, така и самите вие да изпаднете в заблуждение за нещо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица може да очаквате разнообразни преживявания – както приятни и дълбоко искрени, така и по-трудни. Много от вас ще се радвате на по-голяма близост в отношенията си с най-близките – любимият човек ще бъде по-внимателен към вас, а роднините и приятелите ще ви дават емоционалната подкрепа, от която имате нужда.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Follow your Heart❤️Good Night via @hap_fashion by @dillonsaw #goodnight

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Лъв

През тази седмица ще ви бъде по-леко, ако приемете, че не всичко зависи от вас и, искате ли или не, ще трябва да се съобразявате с други хора. Няма нищо лошо в това да желаете нещо силно и да вложите енергията си, за да го постигнете. Следващите дни ще бъдат доста емоционални за онези от вас, които таите надежди да бъдете с определен човек, но по една или друга причина желанията ви не се сбъдват.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица може да се окаже по-напрегната за вас, защото ще трябва да приемете две неща, които не са особено харесвани от представителите на вашия знак – неяснотите и конфликтите. Не се тормозете излишно – има голяма вероятност това противопоставяне да изкара наяве някои истини и в крайна сметка да има положителни последици, но за целта ще трябва да потърпите малко и само да наблюдавате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adorable Yay?❤️ via @womannfashionn by @lisamarie_schiffner #adorable

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Везни

Интересни случки и развръзки трябва да очаквате представителите на вашия знак през тази седмица. Вие сте известни със своята дипломатичност и със способността да си замълчите в някои по-напрегнати моменти, само и само да има мир. През следващите дни обаче много от вас ще нададете глас и ще кажете какво е наред, особено ако чашата на търпението ви е преляла.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Скорпион Очаква ви още една наситена с вълнения седмица. За щастие обаче има голяма вероятност емоциите да са по-скоро позитивни. Може да ви обхване въодушевление от предстоящо събитие, да ви осени идея или да се вдъхновите да направите нещо ново и различно. Периодът е чудесен за стартирането на нов проект в работата и за творчески изяви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful Wings Yay?🧚‍♂️ via @chiquelifemood by @molllified #wings

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Стрелец

През тази седмица много от вас ще получите информация или ще достигнете до прозрения, които ще имат силен отзвук в живота ви през идващите месеци, дори и през следващата година. За да разберете в каква посока и в коя област ще бъдат промените – семейство, кариера, финанси или другаде, през следващите дни наблюдавайте какво се случва и какви са преживяванията ви – така ще получите нужните знаци.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще е разумно да забавите малко темпото както в работата, така и при изпълнение на домашните задължения. Така ще имате повече свободно време за себе си – за да успеете да си починете малко и да обърнете внимание на важните неща.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flower Power 🌸 via @di.image by @polabur #flowers

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Водолей

През тази седмица ще проявявате голяма чувствителност, когато се опитвате да си отговорите на въпросите дали другите ви оценяват достатъчно и дали получавате онова, което сте заслужили. Ако давате повече на партньора/партньорката си, а не получавате достатъчно в замяна, или пък усилията ви в службата не са достатъчно добре възнаградени и имате усещането, че ви използват, нищо чудно да ви стане криво.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица настроението ви ще е прекрасно, ще сте по-ведри и някои грижи и безпокойства ще останат зад гърба ви. Колкото по-спокойни сте и приемате живота какъвто е, толкова по-голям шанс има да се справите с проблемите, които ви тревожат.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти