Седмичен хороскоп: Всички зодии ги чака много любов

Седмичен хороскоп: Всички зодии ги чака много любов
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 20 до 26 юли) според най-точния и плашещо верен хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Издаваме една приятна подробност - повечето зодиакални знаци ги очакват много любовни трепети - от случаен флирт до възможност за създаване на стабилна връзка.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

Тази седмица ще започне по-спокойно за вас и пред вас ще се открие възможност да поохладите малко страстите, които ви владееха през изминалите дни. Ако вкъщи или на работа е трябвало да водите битки или някой ви е ядосвал, сега ще си върнете равновесието и ще мислите по-трезво. За съжаление обаче пребиваването ви да този спокоен остров ще бъде за кратко, тъй като от четвъртък нататък водите може пак да станат по-бурни. Така че използвайте началото на седмицата, за да разрешите въпроси, като проявите емоционална стабилност и здрав разум.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През първата половина на тази седмица ще се радвате на стабилност във взаимоотношенията си с хората около вас и на вътрешното спокойствие, която ви е обзело. Ако сте обвързани, отношенията с интимния ви партньор ще бъдат хармонични и това ще ви кара да се чувствате удовлетворени. Така че, ако искате да обсъдите нещо с човека до вас – промяна, която планирате да направите, или осъществяването на някакво ваше общо намерение, сега може спокойно да действате. Ще успеете да изкажете желанията си ясно и аргументирано и това ще ви осигури по-голям шанс да постигнете разбирателство. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Предстои ви интересна седмица, която ще бъде доста благодатна за вас, защото ще ви предложи както възможности да поставите солидни основи, върху които да надграждате, така и вълнуващи преживявания. В материален и служебен план нещата се развиват добре за вас. Нищо чудно през следващите дни някои от вас да получат повишение, бонус, предложение за обучение, което да им бъде полезно в работата, нови поръчки или просто да успеят да развият работните си проекти, така че това да им донесе удовлетворение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Ако през изминалите няколко седмици сте искали да направите някаква по-сериозна промяна в живота си и още не сте го сторили, може да го направите през тази седмица. Побързайте, защото сега има добра възможност да насочите енергията си към нещо ново и да навлезете в непознати води. Дори да не са ви ясни стъпките и да не виждате как практически може да се случи всичко, последвайте импулса и експериментирайте повече. Опитайте се да не жертвате собствените си потребности, за да угодите на близките си, на партньора или на шефа си, защото това неминуемо ще ви донесе болка и неудовлетворение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица ще усетите повишен прилив на енергия и ще имате желание да се заемете с нови начинания и да се посветите на по-вълнуващи дейности. Така че, ако сте планирали почивка точно по това време, имате късмет – забавления няма да ви липсват и лесно ще привличате хората към себе си. Ако не сте във ваканция, пак ще усетите позитивното влияние, защото пред вас ще се открият нови възможности, ще имате повече желание за общуване отпреди и със сигурност – повече ентусиазъм. Ще искате да покажете на какво сте способни и, ако работодателят ви и хората около вас не ви оценяват, това може доста сериозно да ви разстрои и да ви разгневи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Ако сте необвързани и търсите любов, през тази дни звездите имат една добра и една лоша новина за вас. Добрата вест е, че любовната тема излиза на преден план – вероятно ще се радвате на повече внимание, ще имате желание да флиртувате и е възможно някой да предизвиква интереса ви. Лошата новина обаче е, че периодът не е особено благоприятен за започване на нова връзка и е много вероятно новите отношения да отворят някои стари рани. Това не означава непременно, че връзката ви няма да просъществува, а че ще премине през период на проверка, който ще продължи през целия август. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица ще постави пред вас предизвикателства, свързани с взаимоотношенията – лични и делови, и отново ще подложи на изпитание способността ви да отстоявате себе си и да се борите за правата си. Несправедливостта е нещо, което не понасяте, но е възможно през следващите дни да се сблъскате точно с такива прояви и да се наложи да се защитавате. Не злоупотребявайте със собственото си търпение и направете нещо – периодът ви дава шанс да промените ситуацията или да направите сериозен завой, но от вас се изисква да проявите смелост и да действате. Ако недоволството ви идва от работата, много вероятно е причината да е финансова или пък да не се чувствате достатъчно добре оценени. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица може да очаквате сериозно раздвижване в професионалния си живот. В тази област късметът е изцяло на ваша страна и няма от какво да се притеснявате. Някои от вас ще се устремят към нови хоризонти и ще усетят прилив на вдъхновение, други ще блеснат с професионалните си умения и ще получат заслужено признание, а трети ще се чувстват по-уверени в себе си и това ще повлияе положително на резултатите, които ще постигнат. Възможно е да се почувствате разколебани и в някои моменти, особено в края на седмицата, да ви обхванат душевни терзания, обаче това ще бъде за кратко и няма да се отрази сериозно на успехите ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица по-значимите промени ще засягат емоционалния ви живот. Дали ще покажете пред другите какво преживявате зависи от това по какъв начин изразявате чувствата си, но така или иначе ще продължите да преминавате през известна вътрешна трансформация. Добрата новина е, че сега сте по-наясно с това какво се случва и ще успеете да реагирате по-зряло отпреди. Например, ако сте позволявали емоционалното ви състояние да зависи от друг човек и сте се чувствали безсилни, през следващите дни ще имате усещането, че си връщате контрола и вътрешното спокойствие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Първата половина на седмицата е чудесно време за вашите лични и служебни взаимоотношения. Дори през изминалите дни да сте имали несъгласия с партньора си, сега ще реагирате по-зряло и да говорите по-спокойно за чувствата си. Възможно е и другият човек да прояви по-голяма склонност за компромиси и комуникацията между вас ще бъде по-лесна. Използвайте този период, за да обсъдите въпроси, които касаят бъдещето или децата ви – например, вторник и сряда са подходящи за това. От четвъртък нататък страстите може отново да се понагорещят и е потребно да бъдете по-внимателни в общуването. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица може да очаквате раздвижване както в любовния си живот, така и в работата. Ако сте обвързани, през следващите дни романтиката и страстта вероятно ще трябва да отстъпят на заден план в полза на по-практични въпроси, свързани с дома, финансите и всекидневните задачи. Това съвсем не значи, че романтика и страст няма да има. Напротив, много от вас ще бъдат настроени за подобни преживявания. Просто през тази седмица е потребно да бъдете малко по-приземени и да не забравяте, че, ако искате да имате трайни отношения, връзката ви трябва да се разгърне и в битов план. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Темата за любовта и интимните взаимоотношения започва да излиза на преден план при вас и това ще бъде валидно и през предстоящите месеци. За необвързаните представители на знака това може да означава шанс за нова любов, а за обвързаните – развитие на отношенията. За да се възползвате максимално от позитивното влияние обаче, е потребно да се освободите от всякаква обвързаност с миналото, която може да ви попречи да продължите напред – през тази и през следващите няколко седмици ще имате възможност да го направите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти