Седмичен хороскоп 9-15 януари: ще сме склонни да драматизираме и преувеличаваме

Седмичен хороскоп 9-15 януари: ще сме склонни да драматизираме и преувеличаваме
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 9 до 15 януари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Все още периодът е подходящ да намирате време за себе си е да го прекарвате в уединение. Възможно е да сънувате повече от обикновено, сънищата ви да са  по-ярки, както и въображението ви да е засилено.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

Най-актуалните теми ще продължават да са вашите бъдещи проекти и как да ги реализирате, колко време отделяте за приятелите и в какви групи се включвате. В началото на седмицата ще се вълнувате повече от финансови въпроси, но внимавайте да не ви излъжат или да не възникнат случайно недоразумения в тази сфера.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

Ретроградността на вашата планета управител Меркурий приключи, но пък интересът ви към невидимото, към окултизма или към духовни практики ще бъде все така силен. Може да дойде и момент, в който да посветите повече от обикновеното време на финансовите теми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

В началото на седмицата е възможно да се почувствате изолирани и самотни – потребно е да обърнете това усещане в своя полза, като анализирате вътрешния си мир и направите нещо, което да ви балансира емоционално. Внимавайте да не изпаднете в заблуда по отношение на работата си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Още в началото на седмицата е възможно да попаднете в ситуация, която касае работата и дома ви. И да срещнете трудности при намиране на баланс между двете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Време за радости, за отдих, за упражняване на хоби, за срещи с любими хора. Периодът е много активен за тези от вас, които работите в сферата на развлекателния бизнес, за медии или на сцена.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Въпреки че е възможно е да сте разсеяни и да ви бъде трудно да се концентрирате, ще се чувствате добре на работното си място. Но все пак проверявайте нещата си по няколко пъти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През периода ще бъдете балансирани. Сферите от живота, в които ще проявявате по-висока активност, са разговорите, контактите, движението, кратките пътувания, а също и вашият любовен живот. Все така стои възможността през периода да се влюбите или да се вдъхновите и от това да излезе нещо много добро.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През периода при вас определено ще се случват големи промени – затова бъдете търпеливи и се стремете да сте спокойни, за да дадете възможност на тези процеси да протичат колкото е възможно по-леко. Те ще се отразят на любовния ви живот, на отношенията с всички любими хора, на хората в приятелския ви кръг, а най вече на начина, по който изразявате същността си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През настоящия период вие определено сте духовно ориентирани, възможни са и сериозни промени във вашите възгледи – можете да ги обогатите и същевременно да се освободите от остарели модели и нагласи. Възможни са също така внезапни пътувания до непознати места.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През периода ще бъдете балансирани. Както във финансов план, така и в приятелския ви кръг може да бъдат извършени промени или пък е възможно да разширите интересите си и да се присъединявате към различни групи от хора.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Все така ще се проявявате като силно интуитивни – вашата личност е особено активна и през настоящия период ще успявате да вдъхновявате както себе си, така и околните. В края на седмицата може да имате красиво романтично преживяване или просто да се чувствате прекрасно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти