Седмичен хороскоп 7-13 ноември: ще реализираме целите си, ако си намерим съмишленици

Седмичен хороскоп 7-13 ноември: ще реализираме целите си, ако си намерим съмишленици
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 7 до 13 ноември).

През тази седмица възможност за успех и подобрение ще получат начинания, зад които стои някаква по-значима идея, подкрепят кауза или са ориентирани към благото на повече хора.

Ако искате целите ви да се реализират, намерете си съмишленици - това може да са ваши приятели, хора, с които споделяте общи интереси, или такива, с които сте на една вълна.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

Тази седмица ще бъде доста успешна за вас, особено що се отнася до кариерата и финансите. Ако през изминалите дни, дори и седмици е трябвало да полагате повече усилия, за да постигате целите си, сега това ще се случва по-лесно, особено ако сте подхванали нещо ново.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През тази седмица има голяма вероятност някой или нещо от външния свят – човек или ситуация – да ви подтикне да извършите промяна. Бихте могли да се държите различно, да промените обстоятелствата, но може и да се разубедите за нещо, което не ви върши работа, или да смените мнението си по определен въпрос.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

Тази седмица е много подходяща да направите някакви по-сериозни промени в работата или във всекидневието си, така че да се чувствате по-добре и да постигнете баланс, който по една или друга причина е бил нарушен. Възможно е обаче да се наложи да се откажете от нещо – например от изпълнението на ангажимент, ако става дума за работа, или от навик, ако се отнася до начина ви на живот.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През тази седмица ще разрешавате по-лесно проблемите, ако се опитате да гледате безпристрастно на ситуациите, в които попадате, а не да отстоявате собствената си позиция. В случай че ви е трудно, може да обсъдите проблема с някого, но гледайте да е човек, който няма отношение към темата и ще ви каже искрено какво мисли.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде заето със семейни или домашни проблеми. Има голяма вероятност преживяванията ви да имат отношение към миналото – дори тогава да са били предизвикани от друг човек, чувствата и проблематиката ще ви върнат към онова, което вече се е случило.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

През тази седмица темата за личните граници отново ще излезе на преден план при вас. Ако се чувствате преуморени или в някаква област сте достигнали до етапа „не мога повече”, вижте дали някой или нещо не черпи от енергията ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Тази седмица ще започне добре за вас – в понеделник и вторник ще бъдете в отлично настроение и ще се спогаждате лесно с хората около вас. Вероятно ще имате нужда да разпуснете малко с приятели или да се поглезите по някакъв начин.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През тази седмица ще е добре да обърнете малко по-голямо внимание на себе си и на по-дълбоките си потребности и желания, вместо да се стремите да се напасвате към средата и към изискванията на хората към вас. Вие най-добре знаете от какво имате нужда и какво ви доставя удоволствие – време е да си обърнете внимание и да оставите всичко останало на заден план.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

Тази седмица е много благоприятна за вас във финансово отношение – може да получите пари, които сте си заслужили с труд, да сключите изгоден договор или като цяло нещата в тази област да се развият добре за вас. Ако сте решили да предприемате някакви конкретни действия, свързани с финансите ви, сега е моментът да го направите – ще постигнете успех, стига да сте достатъчно активни и да направите каквото е необходимо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

И през тази седмица много от вас ще бъдете войнствено настроени и ще се бунтувате срещу всяка несправедливост. Освен това по-лесно ще привличате агресивни хора и ще попадате в опасни ситуации, така че имайте едно наум и овладявайте порива си да се изправяте срещу всеки, който ви предизвиква – има риск да застрашите важни за вас отношения, да си спечелите врагове, дори и да си изпатите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Ако през тази седмица ви липсва толкова енергия колкото ви се иска да имате или нещо не ви позволява да направите това, което сте замислили, не се ядосвайте и не се напрягайте – забавете темпото и оставете нещата такива каквито са. Има шанс по-нататък през месеца да сте по-активни и да постигате по-лесно резултати, така че не се насилвайте и спокойно отложете изпълнението на по-важните дела.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби 

През тази седмица ще бъдете настроени мечтателно или ще се почувствате вдъхновени от нещо. Ще бъде трудно човек да ви свали на земята и едва ли ще проявявате какъвто и да било интерес към всекидневните рутинни занимания – ще ви се струват скучни и ще ги избягвате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти