Седмичен хороскоп 5-11 юни: идват по-спокойни времена и повече хармония в отношенията

Седмичен хороскоп 5-11 юни: идват по-спокойни времена и повече хармония в отношенията
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 5 до 11 юни).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

За вас започва по-спокоен период, през който по-добре би било да вършите рутинна работа и да изпипвате делата, които вече сте започнали да реализирате, вместо да стартирате нови проекти. Не бързайте, действайте с последователност и се придвижвайте напред, като проявявате умереност и спокойствие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

 

Телец

От средата на настоящата седмица за вас започва период, в който ще се чувствате все по-спокойни, стабилни и уверени в себе си. Ще приключи драмата в отношенията ви и ще може да разчитате повече на собствените си сили.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

От средата на настоящата седмица за вас започва нов период. Ще се изявявате, ще чувствате лекота и по-голяма свобода. Време за активност, за комуникация и кратки пътувания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

За вас започва период на засилена активност и на действия във всички сфери, които са обект на вниманието ви. Важното е да не прибързвате, да действате спокойно и последователно и да изпипвате добре и докрай нещата, с които сте се захванали. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

За вас тази седмица не е подходяща за каквито и да било инициативи, свързани с чужбина – както за пътувания по работа, така и за контакти с хора. Ако все пак сте планирали да извършвате такива дейности, внимавайте да не се въвлечете в недоразумения, в неясни и непредвидени ситуации. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

След средата на настоящата седмица за вас започва период, в който ще проявявате по-голяма  гъвкавост и ще осъществявате повече промени, особено в професионално отношение. Комуникирайте активно с околните, обменяйте полезна информация и се изявявайте! 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

 

Везни

Настоящата седмица, и особено след средата й, за вас започва период на успокояване и укрепване на отношенията, които поддържате. Ще се чувствате по-стабилни и центрирани в себе си. Добро време за свързана с финанси работа и за бизнес.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

За вас през тази седмица започва нов период – ще се активизирате по отношение на обучение, пътувания, работа или контакти с хора от чужбина. Подходящо е да насочите вниманието си към всичко, което обогатява възгледите и ценностната ви система. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

 

Стрелец

Добре би било през тази седмица да внимавате да не попаднете в неясни ситуации и недоразумения както в партньорските си отношения, така и при пътувания в чужбина, контакти и работа с чужденци.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

Внимавайте през настоящия период да не се въвлечете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения, а и изобщо с хората около себе си. Все така е възможно в дома ви да бъдат извършени промени, а и времето е добро за тях. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Вие се намирате в период, през който са възможни нови познанства, неочаквани пътувания и контакти с интересни и ярки личности. Ще се чувствате в хармония със себе си, а още по-добре ще направите, ако отделите време да обърнете поглед назад към миналото, да останете в уединение и да направите равносметка за важните за вас неща.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

През настоящия период е възможно да вземете нови решения по отношение на дома си и да се активизирате. Но трябва да внимавате да не попадате в конфликтни или неясни, объркани ситуации у дома. Времето е добро по-скоро за рутинни дела отколкото за нови инициативи в сферата на бизнеса. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти