Седмичен хороскоп 4-11 юли: очаква ни дълбока вътрешна трансформация

Седмичен хороскоп 4-11 юли: очаква ни дълбока вътрешна трансформация
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 4 до 11 юли).

През тази седмица най-накрая ще имаме възможност да поставим ново начало и да се впуснем напред – нещо, за което много от нас отдавна копнеят.

Независимо в коя житейска област се нуждаем от свежа промяна, най-важното сега е да следваме сърцето си – страховете ни може и да се опитат да ни саботират и да ни убеждават, че е по-добре да оставим нещата така, както са, но не бива да им го позволяваме.

За много хора седмицата ще бъде по-емоционална и може да доведе до някакъв обрат или дълбока вътрешна трансформация. 

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Началото на тази седмица няма да бъде така ударно, както ви се иска – може да се чувствате уморени или да се изнервяте от най-малкото нещо. Хората около вас ще ви предизвикват с поведението си и за да не си създавате излишно напрежение, може ви е добра идея да ограничите малко контактите и да прекарвате повече време вкъщи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица ще се стремите най-вече към сигурност и стабилност – няма да имате особено желание за експерименти и рискови начинания. И все пак е напълно възможно точно през следващите дни да се случи нещо неочаквано. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица ще се прояви в цялата си прелест вашата непостоянна природа. Ще превключвате много бързо от едно настроение към друго – в един момент може да сте много развълнувани и весели, а в следващия - тъжни и мрачни. Безсмислено е да се борите с тези променливи настроения, така че по-добре приемете, че периодът е такъв. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Тази седмица ще бъде много важна за вас, защото темите, които излязат на преден план, и целите, които си поставите, ще ви занимават много активно през следващите седмици и дори месеци. Ето защо е добра идея да отделите малко време още в понеделник или вторник, за да останете насаме с мислите си и да се запитате от каква промяна и в каква житейска област имате нужда, за да се чувствате по-добре и да сте по-удовлетворени от живота си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица преживяванията ви по всяка вероятност ще бъдат свързани с нещо от миналото – хора, проблеми и дори чувства, които уж сте оставили зад гърба си, сега отново ще се върнат. Може тайна, която сте поддържали, да излезе наяве или самите вие да решите да направите някакво признание. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица може да се окаже доста успешна за вас. Ще имате възможност да посеете семената на бъдещи инициативи, така че гледайте напред и се осмелете да мечтаете и да правите планове – както краткосрочни, така и дългосрочни. Ако сега поставите началото на нещо ново, по всяка вероятност нещата ще тръгнат лесно и ще имате попътен вятър. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица ще постави началото на промени, които за много от вас никак няма да бъдат маловажни, защото ще разместят пластовете в семейния или в професионалния ви живот. Възможни са и изненади, така че очаквайте неочакваното и не си правете стриктни планове – така или иначе ще трябва да се нагаждате към обстоятелствата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица хората и обстоятелствата ще ви провокират по някакъв начин. В душата ви лесно ще настъпва смут, особено ако става дума за хора, с които сте свързани емоционално, или за съкровени желания, които по някаква причина не се осъществяват. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица всичко ще се случва по-лесно, ако сте адаптивни – към хората, с които общувате, и към случващото се около вас. Може партньорът ви да ви провокира с поведението си или да се наложи да се откажете от нещо – какъвто и да е случаят, решаващото ще бъде не толкова самото събитие, колкото вашата реакция спрямо него. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица събитията ще ви подтикнат да обърнете поглед към своите душевни преживявания и към най-съкровените си чувства и желания, вместо да се стремите към външни постижения и успехи. Всъщност, има риск някои от вас да се опитат да компенсират някаква липса, като се доказват пред света, но дори да успеете да заблудите хората около вас, не можете да излъжете сърцето си – ако нещо не е наред, то недвусмислено ще ви го покаже. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица отношенията с колегите или с подчинените ви ще бъдат по-сложни – възможно е да станете обект на нечии манипулации, някой да говори зад гърба ви или да се опита да се възползва от вас. Не е нужно да ставате параноици, но все пак имайте си едно наум, че нещата може да не са такива, каквито изглеждат. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица препоръката към вас е следната – по-малко задължения и отговорности, повече забавления и творчески дейности. За тези от вас, които се занимават с творческа работа или са открили своята страст, седмицата ще бъде изпълнена с възможности да разгърнат своя потенциал и да се изявят.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти