Седмичен хороскоп 4 - 10 юни: трудно ще се примиряваме с обстоятелствата

череши
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 4 до 10 юни).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Ако напоследък сте били натоварени, през тази седмица ще усетите облекчение. Това съвсем не означава, че работата ще се свърши от само себе си; или, ако сте имали проблеми, те ще се разрешат сами, но поне ще дишате малко по-спокойно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През тази седмица пред вас ще се открият възможности да се изявите по някакъв начин – в работата или в социалния живот. Може да блеснете с външния си вид, с талантите си, с идеите си или с това, което сте сътворили – всеки от вас има различна дарба, с която може да се покажете в целия си блясък пред света.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През тази седмица, ако приемате чуждото мнение или най-малкото – ако се вслушате в него и го анализирате, може да извлечете по-голяма полза от преживяванията си и от разговорите с близки и с познати. Дори и да сте свикнали да държите единствено на своето и да смятате, че това, което вие мислите, е абсолютно правилно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Тази седмица може да се окаже по-трудна както за тези от вас, които сте залитнали в една крайност, така и за онези, които се опитвате да се разпънете на кръст и да угодите на всички.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица е вероятно да добиете успехи в професионалната област, защото проявявате готовност да научавате нови неща. Ако кариерата ви е в застой или смятате, че е възможно да постигнете повече, търсете начини да учите и да се развивате, така че да станете майстори в своята област.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През тази седмица ще усетите облекчение най-вече тези от вас, които през изминалите дни и седмици срещахте трудности при общуването с любимия човек или с делови партньор.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През тази седмица може спокойно да обърнете поглед към бъдещето – към събитията, които ви очакват, към възможностите, които може да се открият. Мечтайте, планирайте, подготвяйте се, уточнявайте подробностите – колкото повече ориентирате съзнанието си към новите неща, толкова по-добре.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица по една или друга причина служебните ангажименти няма да бъдат сред приоритетите ви и ще останат на заден план. Може да решите да си вземете отпуск, за да си починете, да свършите някаква работа, за която обикновено не ви остава време, или за да бъдете на разположение на децата си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През тази седмица на преден план ще излязат финансовите въпроси. Може да направите по-голяма покупка, да дадете пари на ваш близък или да подпомогнете финансово някаква кауза.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица основни движещи сили за вас ще са желанието да въведете ред във всекидневните си дейности – служебни или домашни, и стремежът да обръщате внимание на някои детайли, което досега не сте правили.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Очаква ви сравнително спокойна седмица, през която повечето от вас ще имате добро настроение и ще мислите позитивно. Дори когато обстановката е по-напрегната – например, ако колегите ви се конфронтират един с друг, вие някак ще успявате да останете „над нещата“ и ще действате съобразно философската си нагласа.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Как ще се развият събитията през тази седмица зависи много от това по какъв начин оползотворявате енергията си – като работите върху себе си и за реализация на собствените си проекти и идеи или, като влияете на другите и получавате чрез тях това, което искате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти