Седмичен хороскоп 4 - 10 април: оставете живота да подреди нещата

Седмичен хороскоп 4 - 10 април: оставете живота да подреди нещата
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 4 до 10 април).

През тази седмица очаквайте неочакваното - възможни са обрати и изненади, за каквито не сте и предполагали.

Не се опитвайте да предвиждате събитията и оставете животът да подреди нещата - след време ще се убедите, че точно тази подредба е била най-правилната.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Очаква ви една изключително силна седмица, в който основната движеща сила за вас ще бъде поривът да направите нещо ново и дори – при някои от вас – да поемете в нова посока. Ако досега сте търпели повече, сега чашата ще прелее; ако сте се примирявали с нещо, повече няма да искате да го правите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица ще се случат обрати и разкрития, които ще ви изненадат. Това дали разкритията ще ви харесат, или не, е строго индивидуално – може внезапно да получите нещо, което отдавна очаквате, но пък тези от вас, които дълго време са прикривали нещо или са си затваряли очите за истината, нищо чудно да останат разочаровани. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица звездните влияния ще бъдат доста благосклонни към вас. Дилемите и напрежението, които ви тормозих, през март, лека-полека ще отслабват, ще усетите облекчение и ще дишате по-леко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Тази седмица може да се окаже по-предизвикателна за вас, тъй като събитията ще бъдат непредвидими, а вашите реакции спрямо тях – също. Скритият смисъл на всичко случващо се ще бъде да ви тласне към някаква промяна и към действие, макар че на момента много от вас вероятно няма да могат да видят този положителен смисъл, защото ще се чувстват притиснати или принудени от обстоятелствата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица ще бъде особено благоприятна за вашия знак. Ако през изминалите дни и седмици сте били в застой, скучаели сте или ви е било тягостно, новините са добри за вас – ще усетите прилив на ентусиазъм и ще ви се проясни пред погледа. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Основната препоръка към вас през тази седмица е да преценявате колко работа може да поемете и да не се нагърбвате с ангажименти, които или не са ваши и трябва да ги свърши някой друг, или просто са ви в повече. Едва ли ще имате основание да се оплаквате, че сте в застой или че ви липсват възможности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Акцентът през тази седмица при вас ще бъдат взаимоотношенията – лични и служебни. Възможни са неочаквани обрати, интересни разкрития, а някои от вас ще бъдат изправени пред дилема и ще трябва да вземат важно решение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица радикалните промени, които ще засегнат други зодиакални знаци, може и да ви подминат или да ви се струва, че не ви засегнат пряко, но това съвсем не означава, че нещата ще останат същите. Най-малкото ще трябва да промените начина си на мислене, ако искате да се адаптирате към обстоятелствата и да не останете закотвени в миналото. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Вашият знак ще бъде един от облагодетелстваните през тази седмица. Казано най-общо, тези, които се чувстват добре, ще станат още по-добре, а онези, които през изминалите седмици са срещали трудности или е трябвало да поемат повече отговорности, ще си отдъхнат малко и ще усетят отново радостта от живота. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще бъде по-предизвикателна за вас. Вие сте хора, които обичат да контролират нещата, и сте доста привързани към сигурното. През следващите дни обаче водещ ще бъде импулсът към промяна, който ще разчупи сигурността, а в някои случаи – направо ще я срине. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Очаква ви една вълнуваща и интересна седмица, в която ще се чувствате някак в свои води. Това е така, защото енергията на следващите дни ще бъде в унисон с вашия вроден стремеж към независимост, към повече свобода в работата и възможности за творчество.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

В началото на тази седмица се концентрирайте и довършете неща, които сте започнали, и най-вече такива, които ви идват в повече и ви затормозяват. Към средата на седмицата енергията се сменя и на преден план ще излязат новите проекти и инициативи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти