Седмичен хороскоп 30 юли - 5 август: грижете се повече за себе си

ф
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 30 юли до 5 август).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Тази седмица ще бъде чудесна за вас, що се отнася до работата, кариерата и реализирането на лични цели, но за съжаление може да се окаже изпълнена с доста предизвикателства пред взаимоотношенията ви, най-вече пред любовния ви живот. Ако изпълнението на нещо зависи най-вече от вас, няма да се намери сила на света, способна да ви спре – ще имате много енергия и ентусиазъм и по всяка вероятност бързо ще постигнете добри резултати.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През тази седмица пред вас ще се открие чудесната възможност да се отпуснете и да се наслаждавате на живота, без излишно да сте отдадени на грижи и проблеми. Дори да ви хрумват тревожни мисли, просто ги отпращайте – точно сега ще ви липсва повод за безпокойство.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През тази седмица има вероятност да се конфронтирате с някого, поради което няма да ви бъде особено приятно. Ако сте правили повече компромиси отколкото трябва, само и само да има мир вкъщи или на работното ви място, е възможно търпението ви да се изчерпи и ще трябва да заемете някаква позиция.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Предстои ви една твърде шарена откъм преживявания и емоции седмица – ще има дни, когато ще се чувствате по-унили и ще търсите уединение, но нищо чудно след тези моменти да последват приливи на вдъхновение и ентусиазъм. През първите два-три дни на седемдневния период ще е по-добре да следвате интересите си и да се отдавате на любимите си занимания, като оставяте хората около вас да се оправят сами.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

Тази седмица ще бъде много благоприятна за вас, особено що се отнася до новите начинания, с които се захващате. Ако искате нещо много силно, независимо дали става въпрос за личния или за професионалния ви живот, отделете малко време във вторник късно вечерта или в сряда сутринта и формулирайте възможно най-точно какво желаете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Макар че тази седмица ще бъде доста благоприятна за служебните ви дела, ще ви се отрази добре, ако не се концентрирате само върху работата и отделите време за почивка, за любими занимания и за забавления. В началото на седемдневния период ще ви занимават финансови въпроси, но недейте да се безпокоите – те ще се развиват както искате, а, дори и да има изненади, ще бъдат приятни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Ще започнете тази седмица с добро настроение и с позитивна нагласа. Причината вероятно ще бъде нечия компания – може би през почивните дни сте си прекарали чудесно с приятели, запознали сте се с някого или любимият човек ви е направил/а изненада. Приятните преживявания и забавленията ще продължат и през новата седмица.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Тази седмица ще бъде доста благоприятна за вас, особено що се отнася до работата, до професионалното развитие и до финансите ви. Каквато и цел да си поставите, ако предприемете целенасочени действия, бързо ще постигнете напредък и добри резултати. Имайте предвид обаче, че в случая думата „действие“ е ключова – ако сте пасивни и предпочитате да стоите където сте, сполуката едва ли ще ви падне от небето.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Тази седмица ще бъде от особена значимост за вас, защото през нея ще отбележите своеобразно ново начало. Ще сте подтикнати да оставите миналото зад гърба си и да се впуснете напред – към нови начинания и предизвикателства. Ако сте замислили по-мащабна инициатива или просто искате да пробвате нещо различно, не му мислете много-много.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Тази седмица ще започне много добре за вас – например, с някаква приятна изненада. Ще се чувствате развълнувани от развоя на събитията или от възможността за предстоящи промени, които ще очаквате с нетърпение. Важното сега е да не слагате излишно спирачки пред себе си и да не се поддавате на съмнения, тъй като сами ще си попречите – мислете позитивно и бъдете по-смели.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Ще направите нещо добро, ако през първите три дни на тази седмица отделяте малко повече време за себе си. Почивайте си, грижете се за себе си и го давайте по-спокойно, особено ако напоследък сте били натоварени. Каквито и ангажименти да имате, ако се разкъсвате и се опитвате да вършите много неща едновременно, само ще се пресилите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица много от вас ще успеете да си отдъхнете, защото вече няма да имат кой знае колко голямо значение неща, за които преди сте се ядосвали. Възможно е да не усетите веднага промяната, но така или иначе тя ще се случва. Седмицата е благодатна, що се отнася до реализацията на професионалните ви амбиции, особено ако сте замислили да започнете нещо ново – например да кандидатствате за по-висока позиция или да си намерите нова работа.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти