Седмичен хороскоп (28.09 - 3.10): Бързо трябва да се адаптираме към това, което ни очаква

Седмичен хороскоп (28.09 - 3.10): Бързо трябва да се адаптираме към това, което ни очаква
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 28 септември до 4 октомври) според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Обединяващото представителите на всички зодиакални знаци е, че ще трябва бързо да се адаптираме към промените и новите предизвикателства, които поднася животът, както и да се нагаждаме по най-добрия начин спрямо обстоятелствата.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

През тази седмица фокусът на вниманието ви ще бъде в партньорските отношения – интимни и делови. Имайте предвид, че случващото се сега може да окаже дълготрайни последствия както върху връзката ви, така и върху живота ви като цяло, така че бъдете особено внимателни в думите и делата си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица може да бъде по-предизвикателна за вас, защото ще ви накара да излезете от зоната си на комфорт и да приемете промяната. Ако не искате да го направите и се вкопчите в познатото, ще ви бъде по-трудно и ще си създадете вътрешен дискомфорт. Събитията, които се случват сега, трудно се поддават на контрол, така че по-добре се примирете. Някои от вас може да претърпят сериозна промяна в работата, която отдавна е назрявала. Независимо дали сте я очаквали, или не, тя ще бъде за ваше добро и в името на бъдещето ви развитие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица ще ви изненада, защото ще постави под въпрос представата ви за себе си и за онова, на което сте способни. Ще ви се наложи да се изявите по начин, по който преди не сте го правили, да покажете някаква различна страна на характера си или да откриете нова дейност на интерес, например хоби или творческо начинание. Периодът е много подходящ да приключите проект, върху който работите от известно време, и да го популяризирате. Оглеждайте се, защото не е изключено точно сега да получите необходимата ви помощ и подкрепа, за да осъществите начинанията си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Много от вас ще посрещнат тази седмица във вихъра на емоции или с желание да се уединят и да се скрият в черупката си. Случилото се в края на миналата и в началото на тази седмица ще ви засегне доста дълбоко и нищо чудно да предизвика по-бурни течения във вашия душевен свят. За да справите с емоциите и променливите настроения, избягвайте натоварващите хора и ситуации и отделяйте повече време за себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица ключовата дума за вас ще бъде „адаптация“. Обстоятелствата ще изискват от вас да се нагаждате както към промените, които се случват, така и към гледните точки и убежденията на околните. Имайте го предвид, когато общувате както с близките си, така и с хората, които работите. Ако се запънете на едно място и се опитате на всяка цена да наложите своето мнение, трудно ще постигнете целите си. Опитайте се да потиснете малко егото си и да се поставите на мястото на другия човек – не го ли направите, обстоятелствата може и да ви принудят. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица ще бъде интересна за вас с това, че ще трябва да съобразявате устрема, който ви е обхванал, с някои ограничения и забавяния, които обстоятелствата ви налагат. През следващите дни дори по-пасивните от вас ще имат желание да действат, ще бъдете доста по-смели от обикновено, а някои от вас няма да имат търпение да поемат в нова посока. Желанието ви да следвате собствените си желания ще бъде силно и няма да искате да го потискате само и само да угодите на другите. Не е и нужно да го правите, защото сега е вашият шанс да се изявите и да проявите повече инициатива. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ще продължи разместването на пластовете във вашите интимни и партньорски отношения. Тази тема ще бъде във фокуса на вниманието на много от вас и там ще се случва голямото умуване. Възможно е отношения, които са изчерпани или не подкрепят израстването на някои от партньорите, да прекъснат, а другите да преминат през по-труден период на напасване. На дневен ред ще излязат някои наболели проблеми, които може би сте премълчавали, и ще трябва да намерите пресечна точка с другия човек. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица напрежението може да ви дойде малко в повече, затова е потребно да се грижите повече за себе си. Има източници на дразнения, които така или иначе съществуват и трудно ще избегнете, но поне се опитайте да не влизате в контакт с допълнителни такива и да не се ядосвате за дребни неща. Ако в момента животът ви е относително спокоен, през тази седмица може да не очаквате кой знае какво – тя е подходяща за отмора и довършване на стари задачи и ангажименти. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица ще даде тласък на професионалното ви развитие и макар че сериозното раздвижване там тепърва предстои, още сега може да усетите накъде духа вятърът и да обмисляте плановете си за развитие в бъдеще. Идеи не ви липсват, а объркването, което беше обхванало много от вас, лека-полека избледнява. Навлизате в период, в който ще имате възможност да превърнете замисленото от вас в реалност и да установите кои от идеите ви може да се реализират на практика. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще изправи много от вас пред прага на значима промяна. Възможно е тя да бъде свързана със събитие в семейството или в професионалния живот, но каквато и да е, със сигурност ще ви засегне дълбоко и вероятно ще преобърне представите ви за себе си. Не е задължително събитията да се случат сега, може да се развият в продължение на следващите седмици и дори месеци, но така или иначе през следващите дни обстоятелствата или намеренията в главата ви ще ви подскажат какво да очаквате в бъдеще. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица ще ви предложи интересни възможности във връзка с развитието ви – личностно или професионално. Може да получите ценна информация или да достигнете до осъзнаване, които да се окажат от решаващо значение на развоя на дадена житейска ситуация. Като цяло периодът е доста позитивен и макар пречки и трудности да не са изключени, много от вас ще успеят да приемат промените и ще се нагодят към обстоятелствата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица може да донесе някои неочаквани промени във финансовото ви състояние. Възможно е да ви върнат пари, които сте дали назаем, или да получите парична награда за усилия, които сте вложили в миналото. Първите дни на седмицата са ключови в тази насока и ще зададат тона на седмицата. Някои от вас обаче може да се окажат изправени пред финансови трудности, заради което ще трябва през следващите дни и седмици да премислят приходите и разходите си и да намерят начин как да подобрят положението. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти