Седмичен хороскоп 28 март - 3 април: време е да си определим приоритетите

Седмичен хороскоп 28 март - 3 април: време е да си определим приоритетите
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (28 март до 3 април).

През тази седмица е добре да си напомняме, че растежът и положителната промяна в някаква област от живота върви ръка в ръка с нови отговорности и повече работа.

Колкото по-мащабни проекти сме подхванали, толкова повече задачи ще имаме.

За да не се претоварим умствено и физически, ще трябва да определим кое ни е приоритет и да вложим усилията си в него, а не да се опитваме да огреем навсякъде.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Ако през изминалата седмица са ви сполетели неочаквани промени или сте реагирали по-бурно на обстоятелствата, сега ще бъдете по-спокойни и ще успеете да погледнете по-обективно на случилото се. Дори да сте изгубили нещо или да сте се разделили с някого, не съжалявайте – сега е моментът да разчитате на присъщата си способност да гледате само напред, към нови възможности и предизвикателства. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица по-добре се концентрирайте върху текущите задачи – особено онези, които отлагате от известно време. Периодът е по-подходящ да доведете докрай онова, което сте започнали, отколкото да започвате нещо ново. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица ще бъдете по-проницателни от обикновено и ще успеете да навлезете по-дълбоко в проблеми, към които досега може би сте подхождали по-повърхностно. Ако пожелаете да се разровите малко повече, ще успеете да достигнете до скритите причини за поведението – вашето собствено или на друг човек. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица може да се натъкнете на подводни камъни в отношенията си с околните – и личните, и служебните. Някои от вас ще реагират по-бурно и емоционално, други ще се свият в черупката си, за да поближат раните си и да поразмишляват.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица като цяло ще бъде благоприятна за повечето представители на знака. В понеделник и вторник ще имате достатъчно енергия, за да се заемете с личните и служебните си ангажименти, и вероятно няма да се налага да влагате кой знае какво усилия. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица вероятно ще ви предложи нова доза интересни разкрития и осъзнавания, свързани с взаимоотношенията ви – любовни, семейни или професионални. Макар че може да чуете неща, които да ви изненадат, разкритията и признанията ще ви помогнат да видите реалността такава, каквато е. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица може да изпитате известен дискомфорт, защото ще се чувствате раздвоени между собствените си желания, от една страна, и ангажиментите или дълга си към някой – от друга. Чудесно е, че не искате да наранявате партньора си или човек, с когото поддържате близки отношения, но имайте предвид, че да жертвате собственото си щастие или развитие също не е добър вариант. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица важни са не са толкова събитията, колкото вашите реакции спрямо тях, както и душевните ви преживявания. Ако ви обземат негативни мисли или някаква ситуация ви се струва ужасна, не се доверявайте особено на ума си – ще имате склонност да драматизирате и да виждате нещата в прекалено тъмни краски.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Преживяванията ви през тази седмица ще зависят най-вече от това до каква степен сте готови да поемете нови отговорности и ангажименти. Много от вас в момента се възползват от възможността да подобрят някаква област от живота си – например да разширите бизнеса си, да направите ремонт у дома или да увеличите финансовото си състояние. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица дори най-консервативните и най-предпазливите сред вас може да усетят порив да излязат извън рамките на познатото или да предприемат нещо авантюристично. Може да става дума за някакви по-дребни неща като забавления или пътувания например, но също така и за по-значими събития, свързани с домашния или служебния ви живот. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица ще бъде доста благоприятна за вас, тъй като енергията на периода е в съзвучие с качествата на вашия знак - така че по всяка вероятност ще се чувствате в свои води. Нови идеи, вълнуващи преживявания, интересни разговори и възможности да споделите с други хора плановете си – все неща, които особено ви се нравят, може да очаквате през следващите дни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

И през тази седмица ще продължат разкритията и прозренията ви що се отнася до важните хора в живота ви. Любовта и партньорствата ще бъдат във фокуса на вниманието ви, но при някои от вас осъзнаванията може да засегнат и други хора – шеф или приятел например. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти