Седмичен хороскоп 28 декември - 3 януари: Не се ядосвайте за дреболии

Седмичен хороскоп 28 декември - 3 януари: Не се ядосвайте за дреболии
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И през тази последна от годината седмица (и преходна между 2015-а и 2016-а) няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 28 декември до 3 януари).

В новогодишната нощ ще имаме добро настроение и ще погледнем с повече вяра към това, което ни предстои през 2016 година.

През седмицата обаче ще има и изнервящи моменти и ситуации.

За да не си разваляте доброто настроение, не се ядосвайте за дреболии и мислете за важните неща.

В първите дни от 2016 година бъдете по-внимателни при пътувания и премисляйте малко повече думите и действията си.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

В последната седмица на 2015 година вниманието на много от вас ще бъде насочено към работата. Като изключим тези, които са избрали да си вземат почивка, за останалите работното всекидневие ще бъде динамично. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица вашето настроение ще бъде напълно в синхрон с празничната обстановка. Ще имате желание за почивка и развлечение, ще искате да глезите себе си и любимите си хора. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица ще бъде доста разнообразна за вас – очакват ви както приятни и стимулиращи преживявания, така и моменти, в които ще бъдете по-напрегнати и изнервени. Макар седмицата да е празнична, тези от вас, които трябва да решават някакви проблеми или имат навика да мислят прекалено много, може да си докарат допълнително напрежение и да се почувстват умствено претоварени. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

За повечето от вас тази седмица ще премине нормално и без кой знае какви сериозни промени. Ще може да насладите на срещите, разговорите и забавленията, които обикновено съпътстват празничните дни, и да свършите някои рутинни задачи вкъщи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

В началото на тази седмица ще имате повече енергия, а също и желание да се изявявате и дори по някакъв начин да изпъквате пред останалите. Някои от вас може да направят промяна във външния си вид, за да приветстват Новата година, а не е изключено и да похарчите по-голяма сума пари, за да се поглезите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица повечето от вас ще бъдат в чудесно настроение. Обикновено краят на годината е време за равносметка, а при много от представителите на знака тази равносметка ще бъде положителна – заради новите възможности, които получиха през годината. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Очаква ви една интересна и изпълнена с разнообразни преживявания седмица. От една страна ще имате чудесни възможности да побъбрите с близки хора и да се видите с  приятели.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица може да бъдете по-непостоянни от обикновено и да имате чувството, че настроенията ви непрекъснато се менят. Как ще се чувствате, зависи най-вече от това дали ви е комфортно сред повече хора и дали се справяте със суматохата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Вие сте едни от щастливците, които ще посрещнат Нова година в добро настроение и с вяра, че тази година ще бъде по-добра от старата. Каквото и да се е случвало през изминалите дни и седмици, то ще избледнее във вихъра на купона и приятните емоции. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Каквито и събития и развлечения да ви предлага тази седмица, вашето внимание ще бъде насочено най-вече към вас самите – към това, което искате сега, и което планирате да направите в близко бъдеще. Това не е лошо – периодът е много подходящ да се обърнете към себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Очаква ви една приятна седмица, в която ще може да обърнете повече внимание на себе си и да се погрижите за неща, които сте отлагали или за които не сте имали време. Посланието на тази седмица за вас съвпада напълно с духа на края на годината – приключване, равносметка и мечти за Новата година. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица ще започне за вас с повече задачи. Може в работата да има неща, които трябва да приключите, а може да става въпрос и за домашни задачи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти