Седмичен хороскоп 26 юни - 3 юли: любовта ще бъде сложна, страстите – силни, а емоциите – интензивни

Седмичен хороскоп 26 юни - 3 юли: любовта ще бъде сложна, страстите – силни, а емоциите – интензивни
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 13 до 19 юни).

През тази седмица любовта ще бъде сложна, страстите – силни, а емоциите – интензивни. 

С думите и постъпките си любимите ни хора ще бъркат дълбоко в душата ни, а от там ще излизат емоции, които сме крили дори от самите себе си.

Предизвикателството, пред което ще ни поставят астрологичните влияния, ще бъде да не бягаме от чувствата си, да ги признаем и да си позволим да ги изживеем – макар да не е никак приятен, този процес е лечебен и в крайна сметка може да ни донесе свобода.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Дали преживяванията ви през тази седмица ще бъдат позитивни, или негативни, ще зависи най-вече от това в какво ще вложите енергията си. Ако се концентрирате върху нещо важно за вас в момента – лична или професионална цел – ще оползотворите енергията си за нещо добро и съответно ще свършите доста полезна работа. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица ще бъде благоприятна за работните и финансовите ви дела - без кой знае какви усилия ще получавате това, което искате, така че не е нужно да се пренапрягате и претоварвате. И все пак през следващите дни като че ли работата ще остане малко на заден план, тъй като изискването на периода е да обърнете повече внимание на душевния си свят и на семейството. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

След по-динамичните, а за някои – и по-напрегнати седмици през май и юни, дойде моментът да забавите малко темпото и да си дадете заслужена почивка. Времето, прекарано вкъщи, ще ви даде възможност да си отдъхнете и да се погрижите за някои домашни дела, така че не се лишавайте от часове за себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица любовта ще витае във въздуха. Ще бъдете по-любвеобилни и ще искате да се грижите за хората, които обичате, още повече от преди. Някои от вас може дори да се влюбят и да започнат нова връзка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица преживяванията на много от вас ще бъдат по някакъв начин свързани с минали събития. Възможно е да се върнат стари чувства, да срещнете човек, с когото сте имали връзка преди, или да се наложи да приключите нещо недовършено. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През изминалите седмици много от вас бяха подложени на по-голям стрес, затова сега е моментът да си починете малко. Под „почивка“ може да се разбира както взимането на почивни дни и намаляването на темпото в работата, така и това да успокоите малко ума си и да не мислите толкова за проблеми. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица фокусът на вниманието ви ще бъде върху връзките – най-вече интимните и партньорските, но при някои влиянието може да засегне и деловите взаимоотношения. Най-общо ситуацията ще изглежда така: или ще трябва да направите някаква промяна – вътрешна или външна, или ситуацията ще стане по-напечена и ще излезе от контрол.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През следващата седмица емоциите ви ще бъдат силни и ще определят до голяма степен действията и постъпките ви. Външният свят няма да има кой знае какво значение – важни ще бъдат душевните ви преживявания. Каквото и да се случва, има риск проблемите да ви се струват по-големи, отколкото са, и съответно да реагирате по-крайно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица препоръката към вас е обърнете повече внимание на това, което се случва в душата ви, вместо да се впускате към поредната цел или задача. Повечето от вас са така дейни и целеустремени, че често забравят да забавят темпото и да се насладят на малките радости. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица и вие ще бъдете по-спокойни, и нещата ще се случват по-лесно, ако се доверявате малко повече на съдбата и не се опитвате да контролирате всичко и всички. Това не значи да се отказвате от целите си, а просто да не се вкопчвате в тях и да не се опитвате да ги осъществявате на всяка цена и с всички средства. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица обърнете внимание на недовършените дела – както в личен, така и в служебен план, и каквото можете да приключите, приключете го. Не оставяйте днешната работа с намерението да се заемете с нея утре или с надеждата, че някой друг ще го направи вместо вас – „утре“ ще имате по-важни цели и задачи, а работата си е ваша и само вие можете да я свършите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще усетите прилив на вдъхновение. Най-доволни ще бъдат хората на изкуството и онези, които имат по-творчески професии – вие просто нямате оправдание да не се изявите с дарбите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти