Седмичен хороскоп 25 април - 1 май: върнете заемите и не взимайте нови

Седмичен хороскоп 25 април - 1 май: върнете заемите и не взимайте нови
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 25 април до 1 май).

През тази седмица ще се чувстваме по-добре, ако сме по-смирени и по-търпеливи към околните.

Преценявайте внимателно за какво да похарчите пари, тъй като ако сте прекалено разточителни, после ще съжалявате.

По възможност върнете пари, които дължите, и не взимайте нови заеми.

Не си правете стриктни планове за почивните дни – възможни са изненади, включително и при пътуване.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Ще започнете тази седмица изпълнени с ентусиазъм. Ще бъдете много активни и ще имате нужда да вложите енергията си в нещо – работа, спорт или някаква лична цел, защото бездействието няма да ви се отрази добре. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица ще бъде напълно в реда на нещата, ако сте по-вглъбени в себе си или се отдавате по-често на размишления. Дори най-социалните сред вас може да нямат особено желание за излизане и разговори, и да стоят по-често вкъщи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица събитията ще насочат вниманието ви към въпроси, които по някаква причина са останали неизяснени, не сте им обръщали внимание или просто не сте знаели за съществуването им. Може би чувства, които сте потискали, ще излязат на повърхността, или ще се изправите отново срещу някакъв „демон“ от миналото. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица ще се наложи да подходите малко по-сериозно към паричните въпроси и да направите разчет на приходите и на разходите си. По някакъв начин този разчет ще бъде свързан с дългосрочните ви планове, с децата ви или с някакъв бъдещ проект, който ще изисква по-сериозно финансиране. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица е възможно да изпитате усещане за застой, що се отнася до работните ви дела и най-вече до реализирането на професионалните ви амбиции. Тези от вас, които не са доволни от работата си или от позицията, която заемат, вероятно ще усетят влиянието най-силно – в тези случаи въпросът „А сега накъде?“ ще ви занимава особено активно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

След по-натоварените седмици, които имахте през март и през част от април, сега е време да си дадете глътка въздух и да презаредите батериите си. Вие сами избирате как да го направите – като си стоите повече вкъщи, спортувате или излизате по-често с приятели. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Ако сте от онези представители на знака, които през изминалите седмици преминаха през по-динамичен период, сега е време да се успокоите и да позволите на събитията сами да ви отведат до там, до където трябва да стигнете. Някои от вас са толкова въодушевени от промените, че са готови да реформират почти всичко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица акцентът ще бъдат взаимоотношенията – и лични, и делови. Ще имате усещането, че събитията не зависят от вас, а по-скоро от партньора ви или от други хора, с които поддържате тесни връзки.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Ще започнете тази седмица, изпълнени с ентусиазъм – ще имате много енергия и ще искате да я оползотворите. За да се случи това обаче, ще трябва да се съсредоточите върху важните неща и да не се разпилявате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица не е удачно да започвате нещо ново, но пък периодът е чудесен да се освободите от нещо старо. Може да се заемете с тази задача още в понеделник – почистете дома си, изхвърлете ненужното, подредете работното си пространство. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица основната препоръка към вас е да мислите малко по-практично и да не летите в облаците. Каквито и планове да имате, няма да успеете да ги осъществите, ако не прецените правилно с какви ресурси разполагате – в това число пари, личностни качества, контакти и др. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

В първите дни на тази седмица може да изпитвате известен дискомфорт, причинен от проблеми на работното ви място или разногласия с колеги и висшестоящи. Някои от вас ще бъдат доста по-войнствено настроени, отколкото са обикновено, и ще им бъде трудно да запазят самообладание. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти