Седмичен хороскоп 24-30 юли: Дайте шанс на късмета си и той ще ви отвърне повече от подобаващо

Седмичен хороскоп 24-30 юли: Дайте шанс на късмета си и той ще ви отвърне повече от подобаващо
Снимка: netinfo

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 24 до 30 юли).

Новата работна седмица ще ви даде повече от отлична възможност да реализирате в пълнота замисленото. Опитайте да канализирате цялата си енергия и със сигурност ще постигнете дори по-добри резултати от очакваното. Не обръщайте гръб на тези, които искат да извървят пътя си заедно с вас. Това може да се окаже ключоопределящо не в друг ами в житейски мащаб. Вярвайте в себе си, вярвайте в силите си, вярвайте в това, което дори не мислите, че можете да постигнете. Дайте шанс на късмета си и той ще ви отвърне повече от подобаващо! 

Не пропускайте да си освободите достатъчно време за всяко едно лично желание или прищявка през предстоящия период.

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Седмицата е подходяща за творчески дела и за изяви пред околните. През периода ще има възможност да постигнете всички цели, които сте си поставили – на ваша страна ще бъдат качествата ви сила, издръжливост и увереност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

Дните в началото на седмицата не са подходящи за изяви в професионален план и за предприемане на каквито и да било инициативи, свързани с кариерата ви. През периода ще проявявате активност по отношение на семейството, децата и домашните дела.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

За вас през настоящия период, включително през тази седмица, най-актуални ще бъдат домашните дела и семейните ви отношения. След средата на седмицата вашата управляваща планета Меркурий влиза в знака на Дева, където позицията й е силна – настъпва времето да мислите аналитично, да се държите разумно, да проявявате обективност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Най-добре ще направите, ако през настоящия период отделите повече време за спорт, за пълноценна и качествена почивка, за игри с децата и за забавления с любимите си хора. Творческите занимания и практикуването на хобитата ще ви се отразяват отлично.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

Навлизате в период на висока активност, през който ще проявявате инициативност, ще проявявате увереност както в личен план, така и в професионално отношение. Възможно е да се захванете да реализирате нови проекти и инициативи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Настоящият период е подходящ да се обърнете навътре към себе си или да вперите поглед назад към миналото, да си направите равносметка, да направите преоценка на възгледите си и на важните теми в живота си. Препоръчително е да се отдадете на духовни практики, медитации и визуализации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Дните в началото на седмицата не са подходящи за близки и далечни пътувания, както и за работа или контакти с хора в чужбина. През периода особена важност ще придобие темата за кариерата и професионалната ви реализация – може да действате по нови проекти и да се изявявате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Навлизате в период на голяма активност в професионален план. Сега е времето да действате по отношение на кариерата си, да предприемате инициативи, да реализирате нови проекти и да се изявявате уверено и смело.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Възможно е през настоящата седмица да изпитвате напрежение. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо и се стремете да запазвате спокойствие и да намирате центъра в себе си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица внимавайте да не възникнат проблемни ситуации в дома и в партньорските ви отношения. Моментът, особено дните в началото на седмицата, не е никак подходящ за изяви в професионален план, както и за бизнес и за финансови дела.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

През настоящата седмица е възможно да се въвлечете в напрегнати ситуации в партньорските си отношения – това се отнася не само до личните, но и до бизнессъдружията, в които участвате. Добре би било да обърнете по-голямо внимание на отдиха, на хобитата си и на творческите дейности, както и да се погрижите добре за здравето си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През настоящата седмица е възможно да изпитвате напрежение, най-вече на работното си място и в отношенията с колегите си. Моментът не е подходящ и да предприемате нови инициативи в бизнеса, както и да работите с пари.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти