Седмичен хороскоп 23 -29 май: не се вкопчвайте в стари неща

Седмичен хороскоп 23 -29 май: не се вкопчвайте в стари неща
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 23 до 29 май).

През тази седмица много от нас ще достигат до важни осъзнавания за себе си и за професионалния си път, а те от своя страна ще станат двигател на промени.

Усещането за безсилие и вътрешният дискомфорт, който ще изпитваме, са напълно закономерни – те всъщност са скрита възможност за израстване, за усвояване на важни уроци и за развитие.

Не се вкопчвайте в стари неща – правилата на играта се променят.   

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица няма да ви бъде скучно – предстоят ви събития и преживявания, които ще разнообразят всекидневието ви. Има голяма вероятност да пътувате, да се срещате с повече хора или да правите някакви промени. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Очаква ви една наистина чудесна седмица, в която звездите ще ви помагат да сбъдвате по-лесно желанията си и нищо чудно да получите радостни новини. Търпението и старанието, които сте положили досега, ще дадат резултат и може да получите нещо, което сте искали, но което по някаква причина не сте получавали. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Очаква ви една особено динамична седмица с разнообразни преживявания. За някои от вас събитията ще бъдат направо съдбовни и ще имат важни последствие в дългосрочен план. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица звездните влияния ви дават чудесната възможност да направите положителни промени в работния си график, дневния си режим или хранителните си навици. Целта е да живеете по-здравословно и по-балансирано.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица каквото и да правите, ще бъдете много отдадени на целите си и съответно има голям шанс да получите голямо удовлетворение от постигнатото. За работа, кариера и пари точно сега едва ли имате основание да се притеснявате, особено ако сте по-амбициозни и полагате труд – в тези области всичко ще върви гладко и ще се радвате на финансова стабилност. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Ако очаквате всичко да тече спокойно, а всекидневието ви да бъде монотонно през тази седмица, ще се разочаровате. Както се казва, топката ще бъде във ваши ръце и макар че не вие ще определяте ситуациите, от вашите реакции ще зависи как в крайна сметка ще се развият те. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ще намирате по-лесно практични решения на проблемите – дори на такива, от които до този момент не сте откривали изход. Ще се почувствате облекчени, защото някои грижи ще останат в миналото. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

И през тази седмица мислите на много от вас ще се въртят около парите – ще си мислите как да ги разпределите по-добре, как да посрещнете някои разходи и евентуално как може да увеличите приходите си. В понеделник бъдете особено внимателни, ако на дневен ред излязат подобни въпроси – мислете практично и не взимайте решения под влияние на емоции. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица може да имате усещането, че миналото по някакъв начин ви напомня за себе си – например да срещнете човек, с когото сте имали връзка преди, да се върнат предишни чувства или да сте окаже, че не сте довършили нещо важно. Обърнете внимание на тези знаци – те показват, че има още какво да направите, преди да поемете напред. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Предстои ви една наистина чудесна седмица – работата ще ви спори, ще довеждате започнатото до успешен край и ще преодолявате предизвикателствата по-леко, отколкото обикновено. Ще имате успех в бизнес делата, така че търсете нови възможности да разширите това, което вече сте създали, да се развивате и усъвършенствате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица астрологичните влияния ще ви дават шанс да преодолеете някои страхове и безпокойства и то по един сравнително лек начин – без кой знае какви катаклизми. За да помогнете на тези влияния, опитайте се да не реагирайте импулсивно, а да си давате нужното време, за да обмислите какво точно се случва. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

И през тази седмица темата за истината, която беше водеща за вас през изминалите дни, ще продължава да ви занимава. Под „истина“ може да се разбират много неща – истината за това кои сте, какво искате, как се чувствате, дали сте на правилното място и дали сте с правилните хора. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти