сняг
Снимка: Unsplash

Седмичен хороскоп 22-28 януари: За едни успехи, за други - предизвикателства

Нова седмица е пред нас, с нови предизвикателства, възможности и шанс. 

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 22 до 28 януари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица успехите ви в професионален план ще зависят пряко от това доколко добре си сътрудничите с колеги и партньори. Принципно вие не се славите като отборни играчи, но ако поне малко се опитате да работите в екип, ще получите голяма подкрепа и ще се убедите, че съвместната работа може да удовлетворява и да е изключително ползотворна за всички участници.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През тази седмица ще се радвате на стабилност. Всичко ще върви по план и в по-голямата част от времето ще бъдете в добро настроение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През тази седмица ще имате приятни преживявания, които ще ви заредят с добро настроение, но не е изключено на моменти да сте по-изнервени, дори избухливи – особено към края на седемдневния период.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През тази седмица отново има вероятност да се огъвате под тежестта на задължения и отговорности. Ще имате усещането, че нещата не зависят от вас и ви липсва друг избор, освен да се примирите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица служебните ви дела ще се развиват по план, ще се стремите към сполука и ще жънете успехи. Колкото по-организирани и целенасочени сте, толкова по-големи и по-трайни ще бъдат постиженията ви – така че впрегнете сили и се заловете за работа.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През тази седмица дори по-предизвикателните влияния ще работят във ваша полза. Това означава, че ще бъдете възнаградени по един или друг начин, даже да имате повече работа. Ако пък срещнете проблем, разрешавайки го, ще научите нещо, което ще ви бъде полезно в бъдеще.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Тази седмица може и да не започне толкова добре колкото ви се иска, но с всеки следващ ден настроението ви ще се подобрява. През първите 2-3 дни ще се влияете повече от поведението на околните и нищо чудно някой да ви извади от равновесие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица оставете грижите и маловажните неща настрана и се концентрирайте върху дългосрочните си цели и по-големите постижения, към които се стремите. Притежавате абсолютно всичко – ентусиазъм, късмет и концентрация – за да направите първите крачки и да се устремите напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През тази седмица ще се чувствате по-добре от предишната, защото задачите и отговорностите ви сякаш ще понамалеят и ще дишате доста по-свободно. Ако през изминалите дни всекидневието ви е било скучно или по-натоварено, сега ще проявите присъщата за вас склонност да търсите нещо различно и по-интересно и определено ще плувате в свои води.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица звездните влияния ще ви дадат чудесната възможност да се устремите право напред, да започнете нещо ново, и то както вие обичате: планирано, предпазливо и без да поемате излишни рискове.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

През тази седмица ще ви се иска да обърнете повече внимание на себе си и да си дадете онова, от което имате нужда. Това е чудесно, защото малките всекидневни дейности, които носят удоволствие за тялото или за душата ще ви стимулират и ще ви накарат да се чувствате по-добре в собствената си кожа.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица ще бъдете организирани, а това е добра предпоставка да изпълните всички онези задачи, които сте си поставили. Не е печелившата стратегия да се носите по течението в този момент – мислете прагматично, бъдете конкретни в желанията си и ще има всички шансове да подредите настоящето и да планирате бъдещето си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Следвайте ни и в Инстаграм

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти