Седмичен хороскоп 22 - 28 февруари: стаените емоции ще ескалират

Седмичен хороскоп 22 - 28 февруари: стаените емоции ще ескалират
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И през тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 22 до 28 февруари).

През тази седмица ще ни залеят емоции, които сме таили дълбоко в себе си.

Добре е да им намерим подходяща изява и да не се опитваме да ги върнем обратно там, откъдето са дошли, защото така ще се лишим от възможността да се излекуваме от старите болки и да се освободим от емоционалния товар.

Началото на седмицата е много подходящо време за медитация и вглеждане в себе си.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Началото на тази седмица не е много подходящ момент за активни действия или за нови начинания. Възможно е да ви липсва тонус, да сте по-изнервени или да срещате съпротива от околните. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица ще бъде особено благоприятна за онези представители на знака, които са заети в сферата на изкуството, занимават се с творческа работа или имат някакво хоби, свързано с творчество. Ще успеете успешно да се съсредоточите върху онова, с което сте се заели, и да използвате въображението си, за да сътворите нещо красиво и трайно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица може да се окаже доста наситена с емоции – особено за онези представители на знака, които изпитват неудовлетворение в някаква област от живота си. Чувствата ви ще излязат наяве и повече няма да можете да залъгвате себе си, че всичко е наред, когато то не е наред и е нужно да направите някакви корекции или по-сериозни промени. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

За да извлечете най-доброто от астрологичните влияния през тази седмица, опитайте се да бъдете в постоянен контакт с вътрешния си глас и да следвате неговите напътствия. Усетите ли прилив на вдъхновение да направите нещо или да се освободите от нещо, което вече не ви е нужно, не отлагайте – сегашният момент е много подходящ. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица ще се окаже по-предизвикателна за вас, тъй като ще трябва да пуснете нещо, към което по всяка вероятност сте се привързали или смятате, че ви принадлежи. За голяма част от представителите на знака е нетипично да се отказват или да приемат поражението, дори когато виждат, че няма друг вариант – искате ли нещо, вие го искате силно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Предстои ви една доста интересна седмица, която за много от вас може да се окаже прелюдия към по-сериозни промени. Те вероятно ще се случат през пролетта, но ще сега очаквайте първите сигнали за това в коя област и в каква насока ще бъдат. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица може да си навредите сами, ако разпилявате енергията си в много посоки и не си отделяте достатъчно време за почивка. Вашият знак ще остане по-встрани от по-трудните звездни влияния, които ще сполетят други зодиакални знаци, но все пак не предизвиквайте съдбата и не надценявайте възможностите на тялото си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица акцентът ще бъде по-скоро върху вътрешните ви преживявания, отколкото върху външните изяви. Някои просто ще бъдат в по-лежерно настроение и ще се носят по течението, без кой знае какво желание да полагат усилия или да постигат нещо. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица е възможно да ссте по-разтроени, защото събията не се развиват така, както сте очаквали. Може би сърцето ще ви тегли в една посока, но задълженията ще ви попречат да се отдадете напълно на това, което обичате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица някои неща няма да се случват по правилата, което може да ви изкара от релси. Възможно е да реагирате по-бурно на действията и изказванията на околните, а също така и да проявите черти на характера, за които и вие самите не сте подозирали – например изведнъж да станете по-сантиментални или точно обратното – по-агресивни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица може да очаквате както приятни събития, така и някои проблеми, на които ще трябва да обърнете внимание. Приятните събития вероятно ще дойдат от възможностите да се видите с приятели, да посетите интересни събития и да обогатите социалния си живот.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Предстои ви една важна седмица, защото темите и въпросите, които ще излязат на преден план, ще бъдат важни и ще доведат до дълбоки вътрешни преживявания. При много от вас случващото се през следващите дни – и във външния свят, и в душата ви, ще бъде предвестник на сериозно размествате на пластовете, което ви очаква през март. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти