Седмичен хороскоп 21-27 декември: Неподозираните промени стават явни

Седмичен хороскоп 21-27 декември: Неподозираните промени стават явни
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 21 до 27 декември).

Очаква ни чудесна празнична седмица, в която ще бъдем по-щедри, ще искаме да доставяме радост на себе си и на любимите си хора и ще имаме силно желание за общуване. 

Очакват ни интересни изненади, а някои промени, за които не сме подозирали, ще станат явни.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Макар тази седмица да е празнична, за много от вас ще бъде трудно да се измъкнат от работното всекидневие и да се настроят на вълна за почивка и забавления. Причините може да са различни – ще имате доста задачи, които трябва да приключите, или ще чертаете планове за бъдещо развитие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Очаква ви една хармонична седмица, в която няма нужда да се притеснявате или да полагате кой знае какви усилия. Ще се чувствате спокойни и трудно някой ще успее да ви разклати. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Не се притеснявайте, ако в началото на тази седмица не сте в кой знае какво настроение за празнуване или сте по-отпаднали и нямате достатъчно енергия. Погрижете се за себе си така, че да се почувствате по-добре и тялом, и духом, и ограничете усилията си само до най-належащите задачи - на работа и вкъщи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица настроението ви ще зависи от това как се разбирате с хората около вас – най-вече с партньора си. Вниманието ви ще бъде насочено към поведението на другите и вероятно преживяванията ви ще бъдат провокирани отвън, от постъпките на околните и отношението им спрямо вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица ще бъде трудно нещо или някой да наруши хармонията в душата ви, особено ако сте заобиколени от хора, които ви обичат и ви карат да се чувствате комфортно. Доброто ви настроение ще се предаде и на околните и по всичко личи, че ви очакват чудесни дни, изпълнени с приятни разговори и забавления. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Очаква ви чудесна седмица, в която с лекота ще свършите всички задачи и ще се подготвите за предстоящите празници. Седмицата ще бъде интересна, тъй като няма да ви липсват възможности да пътувате и да се забавлявате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Макар тази седмица да е предпразнична, не е изключено тя да бъде свързана с важни събития, които касаят професионалния ви живот. Възможно е да приключите проект, върху който сте работили от доста време, или най-накрая някаква работна ситуация да се изясни и финализира. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица няма да имате много време за уединение и за спокойни занимания. Възможно е да ви предстои пътуване, което да трябва да подготвите и да осъществите, или социалните ви ангажименти да се окажат повече, отколкото в предишни години по Коледа. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица ще бъде благоприятна за вас като в служебен и във финансов план, така и що се отнася до настроението ви и цялостната ви нагласа. Разговорите, които ще проведете, и събиранията, на които ще присъствате, ще ви подействат стимулиращо и одобряващо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица предизвикателството пред вас ще бъде да запазите хармонията във важните за вас взаимоотношения. Може би поведението на партньора ви няма да ви допада особено или двамата ще бъдете на различно мнение по някакъв въпрос. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица мислите и енергията ви ще бъдат насочени към другите хора. Ще искате да им помагате и да ги карате да се почувстват добре. Вероятно ще имате и поводи да изслушвате чужди проблеми и да проявите състрадание. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще се чувствате добре, защото ще може да се насладите на душевно спокойствие и хармония в отношенията – неща, които вие цените и от които се нуждаете. Най-щастливи по празниците ще бъдат влюбените и наскоро обвързаните представители на знака – те със сигурност ще се радват на романтика, общи начинания и добро настроение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти