Седмичен хороскоп 20 - 26 август: обръщайте по-голямо внимание на себе си и на любимите си занимания

f
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 20 до 26 август).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Твърде вероятно е през тази седмица да влагате енергията си в съставянето на планове за реализация на нов проект – обмислете детайлите, защото през септември пътят към целта ще бъде открит.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

Предстои ви чудесна седмица, през която ще имате шанса да дадете живот на идеите си и да осъществите намерения, които се въртят в ума ви от известно време. Някои от вас най-накрая ще получите заслужена награда за усилията и постоянството, които сте вложили в миналото, а други ще усетите прилив на ентусиазъм да се впуснете в ново начинание.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През тази седмица ще търсите баланса между личния си живот и изпълнението на отговорностите в работата. Ще се чудите дали не трябва да направите някаква промяна, за да не жертвате едното за сметка на другото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Периодът е много благодатен да се освободите от някои свои страхове, но това няма как да се случи, ако позволите да ви обземе безпокойство. Опитайте се да погледнете на създалата се ситуация от по-широка перспектива и да прецените дали всичко, което се случва, няма здрав смисъл за вас и за живота ви като цяло – например да усвоите някакъв урок, ценен опит или да преминете през изпитание.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

От тази седмица се очаква да настъпи по-приятен за вас период от месеца, когато е възможно някои пречки да отпаднат и да добиете търсената от вас яснота. Ако сте имали известни колебания за определен човек и не сте знаели как ще продължат отношенията ви, през следващите дни има шанс да си изясните какво точно желаете и доколко може да се осъществи това, което искате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

От 20 август ви очакват приятни изживявания. Може да се открие неочаквана възможност да придобиете по-голяма свобода в професионален или в творчески план или съдбата да ви поднесе приятна изненада. Приемете подаръка и се насладете на успеха – вие сте ги заслужили.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Периодът е изключително подходящ да се разделите с неща, които няма да ви бъдат необходими занапред, в това число вредни навици и обвързаности. При някои от вас раздялата може да бъде и с хора – тези разлъки наистина са по-трудни, но има моменти в житейските цикли, когато са необходими.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През този седемдневен период обръщайте по-голямо внимание на себе си и на любимите си занимания – това в случай, че през изминалите дни и седмици сте имали повече работа, чувствате се уморени или у вас се е породило усещане, че в някакъв момент другите са заели първото място, а вие сте останали на заден план.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През тази седмица е време да сложите ред в служебните си дела и да решите на какво трябва да дадете приоритет. Това важи, особено ако от вас зависи как ще планирате работата си, имате собствен бизнес, работите за себе си или ръководите други хора. През следващите дни е възможно да бъдете изправени пред предизвикателството да балансирате между личния и професионалния си живот.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица най-лошото, което бихте могли да направите, е да бездействате. По-добре ще е да свършите доста полезна работа и да се докажете пред хората, на чието мнение държите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Тази седмица ще премине под знака на спокойствието. Ще настъпят дни, през които няма да бъдете обезпокоявани – ще станете по-уравновесени, а и внезапно ще отпаднат някои пречки, които са ви спирали до този момент. Периодът е много благоприятен да укрепите отношенията с близки приятели, а и приятни срещи и шумни забавления едва ли ще ви липсват.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица ще спечелите, ако се опитате да гледате прагматично на обстоятелствата. Вие по принцип имате вяра в живота и приемате нещата каквито са, но през следващите дни ще е по-добре за вас, ако пробвате да внесете малко повече ред и по-добра дисциплина при изпълнение на ангажиментите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти