Седмичен хороскоп 2-8 ноември: Не стойте със скръстени ръце

Седмичен хороскоп 2-8 ноември: Не стойте със скръстени ръце
Снимка: Thinkstock

Денят на всяка Edna читателка на Edna.bg започва с дневния хороскоп, който тя преглежда още с първата глътка ароматно кафе в ранното утро.

Нали така? smiley

А в началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 2 до 8 ноември).

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица ще следвате нормалния ритъм на всекидневието и неочаквани изненади са малко вероятни. В работата всичко ще върви гладко и едва ли ще срещнете кой знае какви трудности в изпълнението на задачите и ангажиментите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица ключовата дума за вас е „действие“. Без значение дали кроите планове, свързани с личния, или с професионалния си живот, през следващите дни ще постигнете по-голям напредък, ако бъдете по-дейни и по-инициативни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица ще се стремите към душевно спокойствие и комфорт у дома. Ще имате желание да прекарвате повече време с най-близките си хора, а също така и да оставете насаме със себе си и с мислите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Тази седмица е довършителна за вас и в същото време ви дава възможност да се подготвите за промени, които ще се осъществят по-нататък през ноември и декември. Независимо какво  сте планирали да свършите до края на годината – вкъщи или на работа, сега е удачен момент да обмислите как точно да го направите – с възможно най-големи подробности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица ще бъде период на равносметка за вас. Това, разбира се, не означава непременно, че ще седнете и ще размишлявате с часове върху миналото, а просто, че ще имате възможност да обмислите събитията от последните седмици и месеци и евентуално да си вземете някаква поука. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица ще бъде много благоприятна за отношенията ви с другите хора. Ако сте обвързани, ще се радвате на повече хармония и близост с любимия си човек. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица в живота на много от вас ще се заформя нещо ново. Не е задължително обаче случващото да е видимо или все още да има конкретно проявление във всекидневието ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица в ума ви ще кипи усилена дейност. Това ще се отрази най-благоприятно на тези от вас, които се занимават с умствен труд, заетите в интелектуалната област, а също и на онези, чиято работа включва повече общуване и някакъв вид обмен – на идеи, информация, стоки или услуги. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица едва ли ще имате някакво основание да се притеснявате за каквото и да било, свързано с работата или финансите ви. Що се отнася до практичните аспекти на живота, всичко ще върви гладко за вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица взаимоотношенията – интимни, партньорски и приятелски, ще бъдат много важни за вас. Вероятно ще имате желание да прекарвате повече време с любимия си човек, да споделяте какво ви вълнува и да го изслушвате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица едва ли ще ви сполетят някакви кой знае какви изненади или преломни моменти, но пък имате шанс да затвърдите постигнатото през изминалите седмици и да въведете ред в делата си – нещо, което може би сте отлагали. Седмицата ще започне за вас с акцент върху рутинните работни задължения, а е възможно да ви занимават и здравни въпроси. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица може да очаквате подкрепа от външния свят, за да осъществите плановете и намеренията си. Това, разбира се, не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце и да не правите нищо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти