Седмичен хороскоп 2 - 8 май: ще успеем само ако развиваме дарбите си

Седмичен хороскоп 2 - 8 май: ще успеем само ако развиваме дарбите си
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 2 до 8 май).

Посланието на тази седмица е много простичко: постиженията ни в живота са следствие от това дали използваме дарбите си и дали ги развиваме.

Ако не сме удовлетворени от постигнатото и усещаме, че можем повече, време е да бръкнем в онова ковчеже със скъпоценности вътре в нас, да открием какви таланти са скрити в него и да започнем да ги използваме.

Тези, които вече са го направили, може да получат награда от съдбата през следващите дни. 

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица е препоръчително да не правите импулсивни покупки и да не харчите пари за щяло и нещяло. Това, разбира се, не означава да ставате скъперници, а само да обмисляте малко повече разходите си и да преценявате кои от тях са належащи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Два са основните сценария, според които може да се разиграят събитията за вас през тази седмица. Към онези представители на знака, които в миналото са положили усилия и са развивали дарбите и уменията си, съдбата ще бъде особено благосклонна – може да получите заслужено признание за труда си, някаква награда и дори финансов стимул. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица препоръката към вас е да си почивате повече и да обърнете внимание на някои недовършени неща – както в работата, така и вкъщи. Като цяло периодът ще бъде спокоен за вас, освен ако през изминалите седмици не сте пропуснали някои детайли и сега не се налага да се върнете и да направите съответните корекции. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица звездните влияния ще ви помогнат да се чувствате по-спокойни и по-уверени в себе си, но за да сте в синхрон с тях, трябва да си помогнете малко и сами. Начинът да го направите е да живеете тук и сега и да не позволявате на миналите преживявания да ви разтройват или още по-лошо – да ви дърпат назад. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица може да се окаже доста ползотворна за вас в професионално отношение, стига да не оставяте днешната работа за утре и да довършвате започнатото. Колкото по-концентрирани сте върху конкретни задачи, толкова по-голям шанс има да извлечете максималното – включително и във финансово отношение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще може да се насладите на резултатите от положената в миналото работа и да затвърдите постигнатото – не само що се отнася до служебните дела, но и до всяка една област, към която е насочено вниманието ви в момента. Моментът не е подходящ да се нагърбвате с много задачи или да стартирате нови проекти – концентрирайте се върху започнатото и не забравяйте да си почивате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица много от вас ще имат възможност да се откажат от неща, които вече не им служат, и то по един сравнително лек и ненатоварващ начин. Тези „неща“ може да бъдат вещи, отношения с хора, ангажименти и дори напразни надежди, които сте подхранвали дълго време. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица ще имате чудесната възможност да анализирате отношенията си с човек, на когото държите, и съответно да достигнете до някои изводи, които досега са ви убягвали. За разлика от предишни периоди, когато сте гледали на нещата повече от собствена гледна точка и сте реагирали емоционално, сега ще бъдете по-обективни и здраво стъпили на земята. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица ще можете да обърнете повече внимание на себе си и на близките си хора – работата и амбициите ще останат на заден план. Ако обаче сте работохолици или точно сега имате много задачи, едва ли лесно ще се откажете от работата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще бъде доста ползотворна за вас. Освен ако не сте били твърде мързеливи или не сте отлагали прекалено дълго някои задачи, през следващите дни всичко в работата ще тече спокойно и без кой знае какви трудности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица ще имате повече нужда от спокойствие и уют. Ще търсите подкрепа от любимите си хора и ще прекарвате повече време с тях. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица препоръката към вас е да не се разпилявате в много посоки, а да се концентрирате върху спешните и текущите задачи – както в работата, така и що се отнася до личните и семейните финанси. Разсъждавайте прагматично, бъдете организирани и проявете максимално старание в това, което правите – така ще бъдете доста по-продуктивни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти