Седмичен хороскоп 2 - 8 юли: поемайте по-малко задължения и отговорности, посветете времето си на забавления и на творчески дейности

f
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 2 до 8 юли).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица всичко ще се случва по-лесно, ако сте адаптивни – и към хората, с които общувате, и към случващото се около вас. Възможно е да се сблъскате с провокации както на работното си място, така и в личните си отношения – какъвто и да е случаят, от значение ще бъде не толкова самото събитие, колкото вашата реакция спрямо него.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През тази седмица събитията ще ви подтикнат да обърнете поглед към своите душевни преживявания и към най-съкровените си чувства и желания, вместо да се стремите на всяка цена да постигате успехи. Всъщност, има риск някои от вас да се опитате да компенсирате някаква липса, като се доказвате пред света. Но, дори да успеете да заблудите хората около себе си, не може да излъжете сърцето си – ако нещо не е наред, то недвусмислено ще ви го покаже.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През тази седмица е възможно отношенията с колегите или с подчинените да не бъдат такива каквито изглеждат – има вероятност да се превърнете в обект на нечия манипулация, някой да говори зад гърба ви или да се опита да се възползва от вас. Не е нужно да ставате параноици, но все пак си имайте едно наум.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През тази седмица препоръката към вас е следната: поемайте по-малко задължения и отговорности, посветете времето си на забавления и на творчески дейности. За тези от вас, които се занимавате с изкуство или сте открили своята страст, седмицата ще бъде изпълнена с възможности да разгърнете своя потенциал и да се изявите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица ще усетите прилив на енергия и желание да се впуснете в нови начинания. След отминалите седмици, и дори месеци, в които трябваше да удържате ентусиазма си, да бъдете търпеливи и да се примирявате, че нещата се случват по-бавно отколкото ви се иска, сега пътят пред вас е открит – може да започнете да реализирате идеи, които зреят у вас от доста време.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През тази седмица ще се стремите най-вече към сигурност и стабилност – ще ви липсва особено желание да правите експерименти и да се впускате в рискови начинания. И все пак е напълно възможно точно през следващите дни да се случи нещо неочаквано. Едва ли вие ще бъдете инициатори обаче – по-скоро любимият човек ще ви поднесе изненада или до вас ще достигнат новини, които ще ви сварят неподготвени.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През тази седмица вашата непостоянна природа ще се изяви в цялата си прелест. Ще превключвате много бързо от едно настроение към друго – в даден момент може да сте много развълнувани и весели, а в следващия – тъжни и мрачни. Логичното мислене няма да ви се удава особено през следващите дни, така че се опитайте да вярвате повече на усещанията си и да разчитате на интуицията си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Тази седмица ще бъде много важна за вас, защото темите, които ще излязат на преден план, и целите, които си поставите, ще ви занимават много активно през следващите седмици, и дори месеци. Ето защо е добра идея да отделите малко време още в понеделник или вторник, за да останете насаме с мислите си и да се запитате от каква промяна в коя житейска област имате нужда, за да се чувствате добре и удовлетворени от живота си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През тази седмица обърнете по-голямо внимание на семейството си и не пренебрегвайте близките си заради служебни ангажименти. Вярвайте в себе си и се посветете на дейности, които ще ви изпълват с радост и вдъхновение. Тази комбинация ще ви осигури и удовлетворение, и финансови приходи. Следващите дни ще бъдат много благоприятни за вас, ако работите в сферата на изкуството, занимавате се с творческа работа или имате собствен бизнес.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Тази седмица може да се окаже доста успешна за вас. Ще се открие възможност да посеете семената на бъдещи инициативи, така че гледайте напред. Осмелете да мечтаете и да правите планове – както краткосрочни, така и дългосрочни. Ако сега поставите началото на нещо ново, по всяка вероятност нещата ще тръгнат лесно и ще имате попътен вятър.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

През тази седмица ще бъде поставено началото на промени, които за много от вас няма да са маловажни, защото пластовете в семейния или в професионалния ви живот ще се разместят. Възможни са и изненади, така че очаквайте неочакваното и не си правете стриктни планове – така или иначе ще трябва да се нагаждате към обстоятелствата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Най-добре за вас ще е през тази седмица да следвате вътрешния си глас, а той най-вероятно ще ви съветва да промените ситуацията. Дали ще се случи, зависи единствено от вас. Тъй като повечето сред вас ще бъдете силно раними, не се колебайте да потърсите помощ и подкрепа, ако имате нужда. Колкото и да ви е трудно, бъдете честни със себе си и с любимите си хора през следващите дни, като обаче внимавайте да не стигате до крайности – например, до обвинения и самообвинения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти