Седмичен хороскоп 18 - 24 март: каквото и да ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си

Седмичен хороскоп 18 - 24 март: каквото и да ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си
Снимка: iStock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 18 до 24 март).

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

За вас тази седмица ще бъде изпълнена с повече емоции, защото е възможно да попаднете в капана на променливите настроения и колебанията. Не се притеснявайте – това е нормално и не е нужно да се борите с чувствата си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: iStock

Телец

През тази седмица по-добре ще е да не си правите категорични изводи, като се основавате на случващото се в любовния ви живот или в отношенията ви с хората около вас. Има голяма вероятност нещата да не са каквито изглеждат.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: iStock

Близнаци

През тази седмица ще има голям шанс да постигнете успех тези от вас, които съумеете да вложите ентусиазма и енергията си в нещо конкретно: лична или професионална цел, хоби или някаква кауза. Каквото и да ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си и ще останете доволни от резултатите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: iStock

Рак

Тази седмица може да се окаже доста интересна, и дори особено бурна за вас. Трудно ще ви е да предвиждате как ще се развиват събитията, още по-малко и какви ще бъдат реакциите на околните. Възможно е дори самите вие да реагирате необичайно, да изненадате и себе си, и другите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

ф
Снимка: iStock

Лъв

През тази седмица има шанс да останете някак встрани от конфликтите и недоразуменията, които ще сполетят представителите на други зодиакални знаци. Благодарение на способността си да оставате хладнокръвни и да се дистанцирате емоционално от ситуацията ще успявате да намерите изход, който другите не забелязват, и ще запазвате самообладание в критични ситуации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: iStock

Дева

През тази седмица ще има добри шансове да се изявите и да спечелите нечии овации или внимание. При всекиго ще е различно – някои от вас ще го постигнете заради чара и външния си вид, други – поради артистичните си умения, а трети – благодарение на способностите си в дадена област.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: iStock

Везни

През тази седмица вниманието ви ще бъде съсредоточено най-вече върху самите вас – върху вашите лични желания, стремежи и амбиции. Независимо дали ще го показвате или не, ще изпитвате потребност да правите това, което искате – ще трябва да полагате повече усилия, да зачитате мненията на околните и да се съобразявате с очакванията на другите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: iStock

Скорпион

Това, което ще изпитвате през тази седмица, ще дойде най-вече като реакция на преживяванията на хората около вас – близки, колеги и партньори. Дори да не се случва кой знае какво и да не сте в епицентъра на събитията, няма начин да не ви засегнат по-драматичните промени и развръзки при околните.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

ф
Снимка: iStock

Стрелец

През тази седмица ще успеете да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни, дори седмици. Възможно е даже у вас да се породи усещането, че буквално дишате по-свободно, а преценката ви за хората и ситуациите ще е по-трезва и по-правилна отпреди.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: iStock

Козирог

За представителите на вашия знак е възможно тази седмица да се окаже изпълнена с повече предизвикателства. Вероятни са изненади и ненадейни обрати, които ще ви сварят неподготвени или ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче само привидно ще са неочаквани – всъщност, при повечето от вас те са назрявали в последните седмици, месеци, и дори години, а сега просто ще видите реалните последствия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: iStock

Водолей

През тази седмица много от вас ще усетите повишен прилив на енергия и ентусиазъм. Ще ви се иска и бързо да довършите неща, върху които работите от известно време, и да се впуснете в нови начинания. За последното обаче следва да се въоръжите с още малко търпение – сега няма да е удачно да поемате излишни рискове или да потегляте по нов път: в началото на април условията ще бъдат по-благоприятни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: iStock

Риби

През тази седмица ще има възможност да направите преоценка на някои минали събития, на отношенията си с други хора и да си дадете реална сметка за създалата се в момента ситуация. Независимо дали проблемите касаят лично вас, ваши близки роднини или колеги, обстановката ще остане напрегната, а случилото се през изминалите седмици ще има своя отзвук.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: iStock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти