Седмичен хороскоп 18-24 юли: ще видим резултатите от миналите си действия

Седмичен хороскоп 18-24 юли: ще видим резултатите от миналите си действия
Снимка: Instagram

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 18 до 24 юли).

През тази седмица ще видим резултатите от миналите си действия, както и от усилията, които сме полагали в някаква област от живота си.

Именно от тези резултати ще разберем дали сме следвали сърцето си, или нечии чужди критерии за успех и щастие.

Не е препоръчително да бездействаме или да чакаме някой друг да ни даде онова, което ни е нужно - ако поемем съдбата си в свои ръце и положим труд, ще останем доволни от постигнатото.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Тази седмица ще бъде значима за вас, защото ще можете да видите резултатите от работата, която сте свършили през изминалите седмици и дори месеци. Темата за професионалната реализация ще бъде на преден план – може да пожънете по-сериозен успех в тази област, да се изявите по някакъв начин или да вземете важно решение, което ще определи какъв ще бъдат пътят ви оттук-нататък.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица ще бъде особено благодатна за вас, тъй като звездите ще подкрепят две неща, които са много характерни за вашия знак – удоволствията и изявата на талантите. На кое от двете ще заложите – вие избирате. За удоволствията не са ви нужни каквито и да било препоръки – колкото повече се забавлявате и споделяте преживяванията с близки и приятели, толкова по-приятно ще преминат следващите дни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица всекидневието ви ще бъде наситено със събития и емоции, така че за нищо на света няма да скучаете. Едва ли ще се стигне до там да си правите някакви дългосрочни планове  – настоящето ви ще бъде достатъчно интересно, за да мислите за бъдещето. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица е възможно задълженията и отговорностите да ви дойдат малко прекалено – може да имате усещането, че носите повече, отколкото можете да понесете, или че трябва да се грижите за един куп неща. За да избегнете претоварването, а и за да не изпаднете в самосъжаление, не се опитвайте да угодите на всички, а се съобразявайте малко повече със собствените си възможности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица ще бъде особено благоприятна за социалния ви живот, а при някои от вас ще има и вълнуващи срещи и романтични изживявания. Ако сте започнали някакъв флирт, има вероятност той да прерасне в нещо по-сериозно, а онези от вас, които сключат брак или започнат съвместно съжителство през периода, може да бъдат спокойни, че са на прав път – моментът е чудесен за трайно обвързване. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

И през тази седмица ще можете да се възползвате от позитивните звездни влияния, които ви помагат от известно време насам. Продължавайте да следвате основната препоръка – не насилвайте нещата, защото каквото има да се случва, то ще става сравнително лесно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица работа няма да ви липсва. Независимо дали става въпрос за домашната, или за професионалната област, ще имате доста задачи и отговорности и не е изключено да се почувствате претоварени. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тази седмица ще бъде благоприятна за вас, особено що се отнася до по-практични въпроси – свързани с финанси, делови взаимоотношения, преговори и работна организация. Каквито и нови инициативи да сте поели в изминалите дни или планирате да поемете в скоро време, може да сте спокойни – ще имате попътен вятър. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица ще трябва да се изправите срещу последствията от някои ваши действия в миналото и ако тези последствия не ви харесват, да си вземете поука и да промените нещо. Периодът ще бъде доста емоционален за вас, независимо дали става дума за личен, или за професионален живот – каквото и да се случва, ще го приемате доста навътре. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Основният акцент през тази седмица при вас ще бъдат взаимоотношенията и партньорствата.  Не е изключено да излязат наяве някои неща, за които не сте си давали сметка, човекът до вас да реагира по-бурно на ваша постъпка или вие самите да се владеете по-трудно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Освен ако не сте решили да си вземете отпуск точно сега, през тази седмица вероятно ще имате достатъчно ангажименти и задачи, които няма да ви оставят да скучаете. Не се притеснявайте – ще се справите доста добре, но за целта е нужно да си направите добра организация, да мислите практично и да преценявате с кое да се заемете на момента и кое може да почака.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица ще бъде доста благоприятна що се отнася до реализация на идеи, творчески проекти и професионално развитие. Препоръката към вас е много простичка – ако сърцето ви ви тегли в някаква посока, не отлагайте повече предприемането на действие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти