Седмичен хороскоп 17 - 23 април: дава ни се, но трябва да мислим внимателно

Седмичен хороскоп 17 - 23 април: дава ни се, но трябва да мислим внимателно
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 17 до 23 април).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящата седмица бихте могли да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения – това се отнася до всички видове партньорства, в които участвате: и личните, и в бизнеса ви, ако работите със съдружници.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През настоящата седмица ще проявявате все по-голяма инициативност и ще се чувствате центрирани. Може да вземете някои решения относно самите себе си – за това как се изявявате пред околните – и по всички теми, които ви вълнуват.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

Периодът, включително и настоящата седмица, не са подходящи да инициирате никакви нови дела, независимо за коя сфера от живота ви става дума. Времето е за анализиране на това, което се случва в момента, за равносметка и размисъл.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През периода е възможно да се случат промени в приятелския ви кръг или в екипа, с който работите. Добре се грижете за здравословното си състояние и помнете, че при вас то е пряко свързано с вашия емоционален комфорт и със спокойствието ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

В началото на настоящата седмица може да вземете някои решения, свързани с работата ви, но е добре да обмисляте предварително и да планирате всичко. Като цяло поради ретроградността на Меркурий периодът не е подходящ да започнете нова работа, да водите преговори, да сключвате договори и сделки.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Може да сте по-активни в професионално отношение, но само що се отнася до задачи и проекти, които отдавна сте започнали да изпълнявате – сега не стартирайте работа по нови начинания! Всъщност, поради ретроградността на Меркурий, вашата управляваща планета, не започвайте нищо ново в която и да било сфера от живота си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Седмицата е добра за вашите партньорски отношения и за пътувания в чужбина, но поради ретроградността на Меркурий е потребно добре да проверявате и да се подготвите за всичко – ходете на места, където вече сте били, срещайте се със стари познати.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Започва период, в който е възможно да преживеете трансформации и да се наложи да се освободите от неща или взаимоотношения, които ви носят повече мъка и неудовлетворение отколкото радости. Опитайте се да преминете колкото е възможно по-леко през всичко и си помогнете като държите възприятията си отворени за промените, които предстоят.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Стрелец

Добре обмисляйте новите проекти и дейности, които искате да стартирате – периодът до 3 май повече е подходящ да се върнете назад в миналото и да си направите равносметка, докато във външен план нещата няма да се получават особено успешно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Настоящата седмица е добра както за промени в дома ви и в контактите си с хората в него, така и да прекратите болезнени за вас взаимоотношения, да излезете от неблагоприятни ситуации, изобщо – да се освободите от всичко, което не служи на вашето развитие и не ви позволява да се радвате. Добре обмисляйте постъпките си преди да действате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

В началото на настоящата седмица има добри изгледи да постигнете разбирателство и хармония в партньорските си взаимоотношения – възможно е да ги задълбочите и да ги направите по-сериозни. Относно пътуванията ви: ходете на познати места – през този период новите дестинации няма да са от полза за вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Настъпва време за преосмисляне и анализ, особено що се отнася до партньорските взаимоотношения, в които участвате – може да водите разговори по ситуации, в които нещо не е изяснено докрай, а, ако сте свободни, не поставяйте начало на нова връзка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти