Седмичен хороскоп 14 - 20 март: освободете се и продължете напред

Седмичен хороскоп 14 - 20 март: освободете се и продължете напред
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 14 до 20 март).

През тази седмица ще можем на спокойствие да обмислим промените от изминалите дни, както и прозренията и решенията, до които достигнахме.

Ако сте направили избор да се освободите от нещо и да продължите напред, сега действайте - на прав път сте.

Идва нова вълна от промени, така че затишието ще бъде за кратко - насладете му се!

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица се опитайте да проявявайте повече съчувствие към хората около вас. Ако те реагират по-остро или действията им ви се струват нелогични, не бързайте веднага да ги нападате и да им сочите грешките. Опитайте се да се поставите на тяхно място и да ги разберете – те най-вероятно постъпват така, защото страдат или са объркани. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

В първите два дни от тази седмица е възможно да сте по-войнствено настроени. Несправедливостите ще ви дразнят, а ако има ситуацията, в която търпението ви е на изчерпване, едва ли точно сега ще успеете да се сдържите и да потиснете гнева си. Предизвикателството пред вас ще бъде да решите кои битки да водите и кои не си струват усилията, защото в крайна сметка няма да постигнете успех. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица ще ви бъде нужно повече търпение и най-вече способност да отсявате реалното от измамното. Няма да ви бъде лесно обаче, тъй като много от вас ще бъдат подвластни на заблуди – те може да дойдат както отвън, така и от самите вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица може да очаквате разнообразни преживявания – както приятни и задушевни, така и по-трудни. Много от вас ще се радват на повече близост в отношенията си с най-близките – любимият човек ще бъде по-внимателен към вас, а роднините и приятели ви ще ви дават емоционалната подкрепа, от която имате нужда. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица ще ви бъде по-леко, ако приемете, че не всичко зависи от вас и че, искате ли или не, ще трябва да се съобразявате с други хора. Няма нищо лошо в това да желаете нещо силно и да вложите енергията си в неговото постигане. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица може да се окаже по-напрегната за вас, защото ще трябва да приемете две неща, които не са особено любими за вашия знак – неяснотите и конфликтите. Независимо  дали конфликтът е във вас и сте изправени пред дилема, вие го предизвикате или се окажете въвлечени в сложните взаимоотношения на други хора, противопоставяне ще има. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Интересни случки и развръзки очакват представителите на вашия знак през тази седмица. Вие сте известни със своята дипломатичност и способност да си замълчите в някои по-напрегнати моменти само и само да има мир. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Очаква ви още една наситена с емоции седмица. За щастие обаче има голяма вероятност емоциите са бъдат по-скоро позитивни. Може да ви обхване въодушевление от предстоящо събитие, да ви осени нова идея или да се вдъхновите да направите нещо ново и различно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица много от вас ще получат информация или ще стигнат до прозрения, които ще имат силен отзвук в живота им през следващите месеци и дори през следващата година. За да разберете в каква посока и в коя област ще бъдат промените – семейство, кариера, финанси или други, наблюдавайте събитията и преживяванията си през следващите дни – те ще ви дадат нужните знаци. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще бъде по-разумно да забавите малко темпото, що се отнася както до работата, така и до домашните задължения. Така ще имате повече свободно време за себе си – за да може да си починете малко и да обърнете внимание на важните неща. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица ще бъдете много чувствителни на темата дали другите ви оценяват достатъчно и дали получавате онова, което сте заслужили. Ако давате повече на партньора си, а не получавате достатъчно в замяна, или пък усилията ви на работа не са достатъчно високо възнаградени и имате усещането, че ви използват, нищо чудно да ви е криво. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще усетите облекчение от вътрешното напрежение, което много от вас усещаха през последните дни. Настроението ви ще се подобри, ще бъдете по-ведри и някои грижи и безпокойства ще останат зад гърба ви.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти