Седмичен хороскоп 12-18 октомври: Съдбата ни готви изненада

Седмичен хороскоп 12-18 октомври: Съдбата ни готви изненада
Снимка: Thinkstock

Денят на всяка Edna читателка на Edna.bg започва с дневния хороскоп, който тя преглежда още с първата глътка ароматно кафе в ранното утро.

Нали така? smiley

А в началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 12 до 18 октомври).

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Тази седмица ще усетите прилив на енергия и трудоспособността ви ще бъде повишена. Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, който може да използвате както за да довършите започнати дела, така и за да се посветите на нови начиния – в личния живот или в работата. Като цяло ще се чувствате добре, защото някои пречки, които са ви спъвали или забавяли през изминалите дни и седмици, сега ще отпаднат. Това ще ви даде усещане за свобода и ще ви даде възможност да покажете на какво сте свободни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица е възможно да бъдете по-мечтателни, отколкото сте обикновено – особено през почивните дни. Дори по принцип да те здраво стъпили на земята, не се учудвайте ако сега сте по-разсеяни, по-трудно се съсредоточавате или просто имате желание да се отнесете в мислите си и да забравите за всекидневните грижи. Най-ползотворно ще използват астрологичните влияния тези от вас, които се занимават с някаква форма на творчество. Ако сте сред тези хора, значи ще щастливци, защото през следващите дни ще успеете да канализирате вдъхновението и да постигнете наистина добри резултати. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица ви дава шанс да положите ново начало в онази област от живота си, в която искате да го направите. И все пак имайте предвид, че съдбата може и да ви изненада и да се окаже, че някои от промените не са били планирани от вас. Няма как, ще трябва да се примирите – щом се случват, значи вероятно сте готови за тях. Дори да стане неочакваното обаче, вие като цяло обичате промените, така че случващото се вероятно ще ви стимулира и ентусиазира. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Тази седмица може да постави началото на някои промени за вас – в домашния живот или в  професионалното ви развитие. Възможно е да става дума за процеси, които са започнали по-рано – още през пролетта, и сега ще се развият. Не е изключено обаче да бъдат и напълно нови начинания, които ще ви позволят да поемете в нова посока. Ще ви бъде трудно да контролирате случващото се и да предвиждате какво точно ще стане, така че по-добре не се опитвайте и оставете събитията да ви изненадат. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

И тази седмица се причислява към благоприятния във финансово и работно отношение период,  в който се намирате от известно време. Сега обаче не просто може да очаквате добри възможности, но ще имате и шанса да ги реализирате на практика. Това, от което се нуждаете, е действие. В първите два дни от седмицата може би е по-удачно да не бързате и да не предприемате рискове, но от сряда нататък може да проявите повече инициатива и да помогнете на съдбата за осъществяването на работните и финансовите ви цели. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще усетите прилив на енергия и ентусиазъм да довършите старите дела и да се посветите на нови начинания. Всъщност, късметлийският период за вас започна преди няколко седмици, но досега все имаше някакви задържащи фактори – забавяния, които не зависят от вас, отлагания, трудност да скъсате връзката с миналото. От тази седмица вече имате зелена светлина да задвижите новите начинания и дори да се впуснете в някое и друго приключение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица бъдете готови за промени – и очаквани, и неочаквани. Някои от представителите на знака може да претърпят сериозно раздвижване на пластовете в някаква област от живота си. При други промените няма да бъдат толкова радикални и очевидни, но вероятно ще усетите желание да поемете в нова посока или да осъществите своя идея, ориентирана към бъдещето. Имайте предвид обаче, че каквито и възможности да ви се предоставят, за да се възползвате от тях, е потребно да бъдете по-инициативни и да сте готови да навлезете в непознати територии.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тази седмица ще бъде много благодатна за вас. Ще имате повече енергия, която ще успеете  да канализирате и да насочите към конкретни цели. Независимо дали трябва да довършвате стари проекти, или искате да започнете нови, действайте, защото късметът ще бъде на ваша страна. Най-хубавото е, че ще може да преодолеете някои пречки, които досега са ви възпирали и не са ви позволявали да се възползвате от възможностите. В първите два дни от седмицата не се преуморявайте и се концентрирайте върху текущите работни или домашни задачи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде насочено към бъдещето. За да се възползвате максимално ефективно от периода, най-добре си набележете конкретна цел, която да следвате и която да осмисли усилията ви през следващите дни. Имате добри шансове да постигнете трайни резултати, ако целта ви вдъхновява и ви мотивира за действие. Ще имате достатъчно енергия да се заемете за работа и за разлика от други моменти няма да се разсейвате и да се разпилявате в различни посоки. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще бъде важна за вас, защото може да доведе до някои по-значими промени в семейството или в работата. Макар да ви се струва, че промените са неочаквани и дори светкавични, при много от вас те зреят отдавна. Вие знаете към коя област е насочено вниманието ви – възможно е точно там да се случат и промените. Седмицата може да бъде по-предизвикателна за вас, тъй като тенденцията й към новости и неочаквани изненади е доста от различна от нагласата на вашия знак към сигурност и устойчивост. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Вашият знак е един от най-облагодетелстваните през тази седмица, защото събитията ще бъдат изцяло в синхрон с вашите нагласи и предпочитания. Ще се чувствате така, все едно плувате в свои води. Още в началото на седмицата ще имате желание да разчупите ограниченията, с които досега може би сте се съобразявали. Ще търсите свобода както в реализацията си на работното място, така и в личните отношения, и тежко и горко на хората, които по някакъв начин се опитват да ви налагат своите правила и норми на поведение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица е много благоприятна за вашите взаимоотношения – интимни, приятелски и служебни. Ако сте обвързани, може да очаквате повече близост с партньора си, по-активно общуване и приятни мигове заедно. Любовният живот на много от вас ще се оживи, някои неясноти ще отпаднат и ще виждате по-реално състоянието на връзката ви. През следващите дни ще имате желание да флиртувате и вероятно ще привличате лесно вниманието на хората около вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти