Седмичен хороскоп 12 - 18 ноември: внимавайте с безспокойството

Седмичен хороскоп 12 - 18 ноември: внимавайте с безспокойството
Снимка: netinfo

Очаква ви една чудесна седмица, що се отнася до кариерата и професионалното ви развитие. Погледът на мнозина ще бъде насочен в тази област и е твърде вероятно късметът да бъде с вас в начинанията, които предприемате.

Ако искате да ви повишат или да намерите високоплатена работа, действайте още от понеделник, ако вече не сте го направили. Положете необходимите усилия, проявете активност и ще бъдете възнаградени.

През тази седмица на преден план вероятно ще излязат някои въпроси, които касаят финансовото ви положение и възнаграждението ви в службата. В случай че парите не ви стигат, опитайте се да не се поддавате на излишни притеснения.

Да стоите и да се чудите какво може да се случи и дали в бъдеще ще сте осигурени, няма да помогне – само ще увеличите безпокойството си. По-добре се вземете в ръце и вижте какво бихте могли да направите, за да си докарате допълнителни доходи; или си потърсете нова работа. Седмицата е много подходяща да започнете да учите нещо ново или да осъществите пътуване в чужбина.

Това е седмичният хороскоп за зодия Водолей, но ако искате да узнаете какво очаква и другите 12 знака от зодиака, вижте галерията ни ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти