Седмичен хороскоп 1 - 7 февруари: по-голям шанс да получите онова, което искате

Седмичен хороскоп 1 - 7 февруари: по-голям шанс да получите онова, което искате
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И през тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 1 до 7 февруари).

През тази седмица се постарайте да свършите всички онези задачи, които сте отлагали или за които досега не сте имали време, за да може да си освободите време за по-приятни начинания в близко бъдеще.

Бъдете търпеливи и положете усилия - така имате по-голям шанс да получите онова, което искате.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица успехите ви ще зависят от способността ви да предприемате премерени действия и да проявявате повече търпение, ако се натъкнете на обстоятелства, които не са във ваш контрол. Ако очаквате нещата да се получат от само себе си, едва ли ще постигнете кой знае какво и ще изпуснете шанса си да свършите доста работа. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Очаква ви една ползотворна седмица, в която ще осъществявате сравнително лесно плановете и намеренията си. Комуникацията ви с околните ще тече гладко, което без съмнение ще допринесе за доброто ви настроение, а и социалният ви живот ще спечели от това. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица много от вас ще се водят от желанието да открият истината и да намерят изход от заплетена ситуция, в която се намират. Независимо дали сте объркани в емоционално отношение, или не може да се справите с някакъв битов, работен или финансов проблем, сега е моментът да потърсите повече информация и да си изясните как реално стоят нещата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Любовта ще ви занимава много активно през тази седмица. Ако сте обвързани, голяма част от преживяванията ви ще бъдат провокирани от поведението на партньора, неговите грижи и проблеми, както и от взаимоотношенията помежду ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През  тази седмица по-добре се откажете от очакването желанията ви да се сбъдват просто ей така, без никакви усилия от ваша страна. Това не значи, че ще удряте на камък, а просто, че ще трябва да поработите усилено и да не позволявате на дребните пречки по пътя да ви отклоняват или да ви обезкуражават. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица насочете вниманието си към настоящето и се заемете с всички онези задачи, които стоят на дневен ред или които сте забравили да свършите. Няма смисъл да се безпокоите за бъдещето – концентрирайте се върху онова, което зависи от вас тук и сега.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

За вас тази седмица ще протече под знака на повече работа и активност. Работата може да бъде в най-пряк смисъл – например да имате много задължения, да се налага да свършите повече задачи или точно сега да сте се заели с нещо мащабно, което изисква повече усилия – например преместване в нов дом. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица ще имате възможност да вложите повече енергия в работа и да видите реалните резултати от усилия, които сте положили в миналото. Това е добра стратегия, защото ако се занимавате прекалено много с хората, има риск да си изгубите и времето, и силите за неща, които в крайна сметка не зависят от вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица е добре да оставите големите планове на заден план и да насочите вниманието си към по-практични въпроси, които не търпят отлагане – вкъщи или на работа. Финансите ще бъдат основна грижа за много от вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица умът ви ще бъде зает с промени. При някои те ще бъдат неочаквани, други обаче няма да се изненадат особено, защото тези промени назряват отдавна в тях и в живота им. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица ще бъде в някаква степен преходна за вас. Вниманието ви ще бъде насочено напред, към бъдещето, и с всички сили ще се опитвате да се откопчите от заплетени и затруднени ситуации, които само ви дърпат назад. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица вероятно няма да имате желания и енергия за кой знае какви промени или за активна работа. Това не е проблем – давайте по-леко и пестете силите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти