Сатурн в квадрат с Уран предизвиква глобални промени, които ще определят цялата 2021: какво да очаква всяка зодия

астрология планети зодии хороскоп космос
Снимка: iStock

Надяваме се, че сте готови, защото едно от най-важните астрологични събития за 2021 г. е напът да започне. Това е малко (голямо) нещо, наречено „Сатурн в квадрат с Уран“, което означава, че тези две планети образуват ъгъл от 90 градуса (което си е голяма работа в астрологията).

Този транзит се случва цели три пъти през 2021: 17 февруари, 14 юни и 24 декември. Помислете за 17 февруари като за първата глава от „историята“ на тези квадрати – ефектите ще продължат през цялата година. Дръжте очите и ушите си отворени!

За да добием представа какво да очакваме, трябва да се върнем назад във времето с около 20 години. От 1999 до 2001 г. Сатурн (в Телец) и Уран (във Водолей) са в квадрат. Този път Сатурн е във Водолей, а Уран в Телец.

На глобално ниво минали квадрати на Сатурн и Уран се свързват с падания на правителства като СССР и икономически промени като Голямата депресия. Още през 1999-2001 г. интернет започна да променя начина, по който се свързваме със света, както и начина, по който правим бизнес и печелим пари.

Превъртаме бързо напред към 2021 г. С настъпването на първия квадрат ще започнем да виждаме по-голяма зависимост от интернет, който да ни помогне да печелим пари, но начинът на свързване ще трябва да бъде регулиран.

На индивидуално ниво това ще бъде време на големи промени и личностно израстване, за което може да не сме готови. Може да се почувствате бунтовно, съпротивлявайки се срещу статуквото (просто не се изненадвайте, ако то ви отвърне със същото). Това напрежение е необходимо, тъй като се освобождаваме от всичко, което ни задържа.

Ето какво да очаква всяка зодия от Сатурн в квадрат с Уран:

Какво да очаква всяка зодия от Сатурн в квадрат с Уран

Прочетете какво ви очаква през ЮНИ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти