Розова луна във Везни: какво да очаква всяка зодия от пълнолунието

розова луна
Снимка: Unsplash

Пригответе се за пролетна магия, защото на днес, 16 април първото пълнолуние за сезона разцъфна на небето и ще освети уикенда с лунната си сила. Известно още като Розовата луна, пълнолунието във Везни ще ни накара да погледнем на живота през розови очила и да се доверим на естественото равновесие на Вселената.

Априлското пълнолуние изгрява в сферата на кардиналния въздушен знак Везни, който се свързва с партньорствата, социалните връзки и баланса.

Това внася малко необходима дипломация и перспектива в бойната енергия на сезона на Овена, като улеснява постигането на компромиси и разглеждането на нещата от други гледни точки. Това пълнолуние също така достига своя връх заедно с рядкото съвпадение между късметлийския Юпитер и духовния Нептун в Риби - които са част от сегашния стелиум в Риби, който доминира на небето - и това хвърля мистична и чувствителна мъгла върху начина, по който ще преживеем пълнолунието.

Така казано, ни изглежда, че това мечтателно рибешко планетарно струпване и Розовата луна ще ни носят върху легло от рози. Но не забравяйте, че има квадрат между Слънцето, Луната и трансформиращия Плутон също ще внесе известно напрежение. Най-добрият път за излизане от ситуацията е през чувствата ни: Почитайте емоциите си по време на това пълнолуние и вярвайте, че интуицията ви ще ви отведе на по-спокойно място.

Това пълнолуние е особено важен момент, за да намерите своята опора, тъй като е последното лунно събитие преди началото на сезона на затъмненията, които неизбежно ще разстърсят живота ни. Вижте хороскопа за пълнолунието през април, за да разберете как ще се справи вашият зодиакален знак:

Хороскоп за пълнолунието във Везни

Прочетете какво ви очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти