Пълнолунието във Везни днес: настъпва съдбовна нощ за любовните ни взаимоотношения!

Пълнолунието във Везни днес: настъпва съдбовна нощ за любовните ни взаимоотношения!
Снимка: Pinterest

Пълнолунието на 11 април в знака Везни ще бъде в 09:09 часа!

Това е един много важен и специален момент от лунния цикъл.

Всички много добре знаем, че Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияние ни по много различни начини и оказва своето въздействие върху нас напълно индивидуално.

В точния момент на Пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните.

Тази нощ на небето изгрява априлската розова луна: важен знак за всички

Темите през това Пълнолуние ще са свързани с партньорските ни взаимоотношения – лични или бизнес такива, с Аз и Ти, това описва зодиакалния знак Везни.

Пълнолунието в знака Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да научим кое е най- важното в съществуващите или бъдещите ни отношения, къде трябва да се научим на сътрудничество и партньорство, за да успеем да се контролираме и да не робуваме на Егото си или на Егото на другия.

Когато имаме човек до себе си, виждаме и другата гледна точка т.е. виждаме неговите убеждения, мисли или поведение и така, благодарение на него, разбираме от какво имаме нужда, кое е важно за нас, кое да променим в себе си, за да имаме една много по-добра и по-хармонична връзка.

Снимка: Thinkstock

Пълнолунието сега ще ни подтикне да търсим взаимодействие с околните, да осмислим живота си, да разберем повече за себе си, да преоткрием другия до нас.

Ще привлечем това, което ни липсва, ще успеем да изградим или да получим едни качества от нашия партньор, които ни липсват на нас.

Като символ на това Пълнолуние ще е: Аз-Ти.

Снимка: sxc.hu

Зодиакалната ос Везни – Овен ни помага да изравним и да балансираме своите взаимоотношенията. За да постигнем това може да не ни е лесно и да се изисква много търпение, разбиране, уважение и приемане.

Да успеем да се сбогуваме с Егото си, едно от най-трудните неща, ако успеем да направим това, нещата в нашия живот могат да се променят и да тръгнат в друга насока.

Пълнолунието е моментът, в който е добре да се избавим от вредните навици, тези навици свързани именно с темата на Везните – партньорството.

Как влияят ретроградните планети на нашата карма?

Ако имаме връзка, която просто само ни тежи и пречи, не се развива, която е деструктивна и лишена от всякакво партниране, не трябва да се страхуваме, а да се разделим с нея.

Трябва да сме готови да се разделим с всичко, което се е изчерпало, в противен случай ще страдаме от последствията, ако задържаме старото и ненужното. Колкото и да ни се иска да бъде с нас.

Снимка: Pinterest

От днес навлизаме в Ретрограден Меркурий - има как да спечелим от неблагоприятното му движение?

Трябва да правим всичко осъзнато – това е ключът към позитивните промени. Трябва да идентифицираме всичко, което ни пречи, което ни дърпа надолу и да се освободим от него.

Нощта на Пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Енергията на Пълнолунието е много силна магическа енергия. В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да използваме за лечение и разкрасяване, гадания, за привличане на любовта, късмета и за усилване на всички ваши желания. Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на пълнолунието и на лунни затъмнения, а също така в течение на деня точната фаза и през следващия ден, може да се изпълняват три дни.

Снимка: Thinkstock

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Автор: Ивелина Рускова

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти