Пълнолунието в Стрелец днес ще ни разтърси и ще ни изкара от рутината!

Пълнолунието в Стрелец днес ще ни разтърси и ще ни изкара от рутината!
Снимка: netinfo

На 9 юни 2017 г. ще имаме пълнолуние в Стрелец в 16,11 часа.

Пълнолунието е пикът на лунния цикъл, тогава Луната е осветена напълно от слънчевите лъчи. От пълнолунието започва следващата фаза, намаляването на Луната. Това е най-напрегнатото време от лунния месец.

Влиянието на пълнолунието започва да се усеща три дни преди самото събитие. Слънцето и Луната се намират един срещу друг в знаците Близнаци и Стрелец. Събития в деня на точната опозиция често показват най-важните теми в този момент на нашия живот. Понякога събитията се случват така, че сами ни показват какво трябва да променим и от какво да се освободим. Светлината на пълната Луна ни показва наяве всичко, което е било скрито, помагайки ни да направим правилния избор.

Пълнолунието на 9 юни силно подчертава зодиакалната ос Близнаци – Стрелец и темите на тези два знака.

Слънцето в Близнаци символизира желанията, а Луната в Стрелец показва нашите емоционални потребности. Близнаците в астрологията имат връзка с разума, всички видове комуникации, информацията и обучението.

Близнаци и Стрелец си противостоят в зодиака, но заедно представляват двата полюса на една и съща енергия. Те са интелектуални, обичат да се учат, въпреки че Близнаците са по-внимателни към детайлите и по-логични, Стрелците пък имат по-силна интуиция, те са изразени философи. Стрелец е търсачът на истината и той може да стигне далече, за да я намери.

Снимка: Thinkstock

Учи Близнаците да получават знания от самия живот, използвайки интуицията си, и след това всичко да им помага в натрупването на жизнен опит. Близнаците от своя страна учат Стрелците да не пропускат детайлите и фактите, да бъдат отворени за идеите на другите.

Пълнолунието най-силно ще бъде усетено от Близнаци, Дева, Стрелец, Риби. Юнското пълнолуние формира хармоничен аспект с Уран и Юпитер, което предсказва промени, а за някои и успешни моменти и събития.

Планетата Уран ни зове към свобода, независимост и оригиналност, но понякога нейната енергия се изразява в бунтове, раздели и непредвидими обстоятелства. За щастие имаме благотворното въздействие на планетата Юпитер в знака Везни, което ще помогне да превъзмогнем неудобните моменти, ако се появят такива.

Снимка: Thinkstock

Пълнолунието в Стрелец може да ни накара да действаме към по-авантюристични решения и такива, които да ни освободят от някои отговорности. Ще имаме голямо желание за свобода и за авантюристични изживявания. Но все пак трябва да се помъчим да запазим обективност в действията си.

Предизвикателството на това пълнолунието в Стрелец е, че може да ни доведе до различни желания, до авантюризъм, свобода, пътешествия. И по това време ще ни е много трудно да чуваме и да разбираме чуждите нужди.

Снимка: Weheartit

Ще гледаме на всичко, ставащо около нас по-мащабно, за сметка на детайлите, които няма да забелязваме.

Пълнолунието в Стрелец ще ни повлияе в сферата на вярата, на висшите идеали. Това донякъде може да ни създаде трудности при вземането на решенията.

Пълнолунието ще ни разтърси, ще промени много нашето еднообразно ежедневие.

Ще се помъчи да ни провокира с някакво събитие, което да ни напомни и да ни покаже, че някъде там, навън, съществува нещо ново и различно от рутината.

Снимка: Weheartit

Ако някой от нас има желание да почувства промяната, сега е дошъл моментът да действаме и да се преборим с всички наши ограничения, бариери. Така ще успеем да отворим една нова врата. Проблемът е, че знаем, че там някъде има други възможности, нови перспективи, но сами сме се спрели и не сме поискали да ги вземем. Всичко е в нашите ръце, всичко зависи от нас. Сега е настъпил моментът, ако някой има желание за приключение, да започне да действа. И най-важното е да изхвърлим всички наши страховете. Да се изправим срещу тях лице в лице.

Енергията на Стрелеца ще ни заведе на точното място в точния момент, ако сме готови за тази промяна. Ентусиазмът и оптимизмът му ще ни дадат сила да решим всеки проблем и всяка трудност. Много подходящо време за пътуване, образование, за духовни, културни и религиозни въпроси. Колкото повече се впускаме в новото и в различното, толкова повече ще откриваме на какво сме способни и какво умеем. Въпросът е да повярваме в себе си, в мечтите и целите си и да ги преследваме силно и страстно.

Снимка: Weheartit

Пълнолунието в знака Стрелец е много подходящо за планиране на дългосрочни цели, ще ни напомни колко важно е да направим първата крачка и да не губим време в бездействие.

Пожелавам ви това пълнолуние да ви дари с много вдъхновение и стремеж за реализирането на вашите цели.

Освободете се от страховете си, те са най-големият ви враг. Нямате нужда от тях. Разберете какво точно искате, разберете какво можете, научете се да вярвате в собствените си сили.

Снимка: Weheartit

Вие можете, вие сте способни, вие реализирате своите мечти! Подробностите и редът не са силната страна на деня. Скуката и досадата са прибрани в килера. Важни са нещата, които дават полет на духа. Днес може директно да изказвате мнение, без много церемонии и деликатност. Забавления, рискове, адреналин и търсене на истината и (в) любовта. Безбрежни хоризонти чакат да бъдат открити. Оптимизъм, въображение!

Автор: Ивелина Рускова, астролог

Снимка: Weheartit

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти