Пълнолунието в Рак разголва душите ни: какво да очаква всяка зодия

пълнолуние рак
Снимка: iStock

Пригответе се да се потопите дълбоко в чувствата си, защото пълнолунието, което ще изгрее на 18 януари в 01:50 ч., ще ги раздуе до нови висоти. Като първо пълнолуние за 2022, това лунно събитие е свързано с това да разберем най-суровите си емоции и да се вслушаме истинската си същност, дори ако има части от нас, с които ни е трудно да се сблъскаме. Това е мощен момент за освобождаване и себеприемане.

Януарската лунна кулминация изгрява през последните дни на сезона на Козирога, който през изминалия месец ни накара да се съсредоточим върху кариерата, финансовите въпроси и практичните си планове.

Това пълнолуние обаче изгрява в кардиналния воден знак Рак и ни напомня, че за да постигнем материалните си цели, трябва да приемем и по-нематериалните влияния в живота си. Да бъдеш чувствителен е също толкова важно, колкото и да бъдеш силен, така че това лунно положение изисква от нас да приемем по-меките си страни с чувство на подхранване и грижа.

Ракът е знакът, управляван от Луната в астрологията, така че очаквайте да се сгушите в чувствата си и да видите сантименталната си страна. Въпреки това, с тъмната и разрушителна планета Плутон, която се противопоставя на пълнолунието, можете да се подготвите да се срещнете с по-малко удобните си чувства.

Време е да се гмурнете под повърхността на и да се изправите пред сенчестите истини, които иначе може да държите отделени от съзнанието си. Възможно е да бъдат разкрити тайни и да излязат наяве тежки осъзнавания, но всичко това е в името на по-голямата цел - постигане на изцеление и мир.

Ето как януарското пълнолуние ще се отрази на всеки зодиакален знак, за да знаете какво точно да очаквате.

Какво да очаквате от пълнолунието в Рак според зодията

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти