Пълнолунието в Дева ще се намеси драстично в съдбата на тези 4 зодии

жена Луна астрология пълнолуние
Снимка: Pexels

Пълнолунието е сила на природата, която ви довежда до ръба на промяната. В крайна сметка, това е моментът, когато Луната – управител на вашето подсъзнание, образува опозиция със Слънцето – владетел на вашето его, предизвиквайки вътрешен конфликт, който ви принуждава да предприемете действия.

Тъй като пълнолунието ви довежда до точка на пречупване, то ви насърчава да вземете решение по един или друг начин. Приемете повишените вибрации и напрежение, защото това ще доведе до нещо невероятно. Ако вашето Слънце, Луна или асцендент се окаже променлив знак, пълнолунието в Дева ще ви засегне най-много, така че се подгответе за потенциално променящо живота преживяване.

Пълнолунието на 18 март е невероятно специално. То ще изгрее в рационалния и организиран земен знак Дева, насърчавайки ви да дешифрирате гатанки и да решавате мистерии. Тъй като тази пълна Луна се противопоставя на Слънцето в мечтателния, магически и емоционален воден знак Риби, тя ще ви осигури заземяваща енергия, с която да работите, докато осмисляте темите, които присъстват в момента в живота ви.

Тъй като това пълнолуние също ще се противопостави и на Юпитер – планетата на растежа и приключенията, както и на Нептун – планетата на фантазиите и мечтите, може да се почувствате разкъсани между желанието да избягате в света на мечтите си и необходимостта да се изправите пред реалността. Нека вашите фантазии ви водят към реалността, която сте повече от способни да създадете.

Ето защо предстоящото пълнолуние в Дева ще има толкова дълбоко влияние върху следните знаци:

4-те зодии, за които пълнолунието в Дева ще бъде съдбовно

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти