Пълнолунието в Дева изгрява: време е да се пречистим и да подредим съдбата си

пълнолуние
Снимка: Unsplash

Добре дошли на прага на последното пълнолуние за зимния сезон, звездни момичета!

Пълният месец изгрява на 18 март, 09:19ч. в земния знак Дева и ще подчертае всичко, което трябва да бъде изчистено от сърцата ни.

Очаква ви сериозна пречистваща магия, така че със сигурност ще искате да знаете как пълнолунието през март 2022 ще се отрази на вашия зодиакален знак.

Енергията на зодия Дева е аналитична, организирана и фокусирана върху благосъстоянието - така че това пълнолуние бележи старта на идеално време да изчистим пейзажа си от изтекъл емоционален багаж и да се освободим от токсичните си мисли или взаимоотношения. Да, все още сме в чувствителния сезон на Риби, но енергията на това пълнолуние подчертава отговорната ни страна и ни помага да видим какво точно трябва да бъде освободено.

4-те зодии, за които пълнолунието в Дева ще бъде съдбовно

Макар че вибрациите на Дева са свързани с усърдие и практичност, все пак това е пълнолуние, така че чувствата ни ще бъдат изострени. Луната ще се намира срещу мъглявото съчетание на Слънцето и мечтателния Нептун и тази космическа комбинация може да бъде малко дезориентираща. Ще ни бъде трудно да виждаме нещата толкова ясно, колкото бихме искали. От друга страна, този аспект може да ни помогне да се потопим нашата креативност и състрадание, така че трябва да се възползваме изцяло тези рибешки качества.

Ето как пълнолунието през март 2022 г. ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Хороскоп за Пълнолунието в Дева

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти