Пълнолуние в Телец: бъдете смели, освободете се от ненужното

луна
Снимка: Thinkstock

На 24.10.2018г. в 19:46 часа ще настъпи поредното Пълнолуние в знак Телец. Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела Луна и Слънце се намират едно срещу друго. По тази причина на Земята се усеща силно мощното въздействие на двете небесни тела.

Сега трябва да се освободим от ненужния товар и да си позволим да останем с това, което ни трябва. Процесът ще засегне оста Телец-Скорпион, която ще осмисли темите свързани с видимото и невидимото, нашите и чуждите пари, ценностната система и емоционалния ни свят, практичното и духовното. 

От една страна Луната в знак Телец заявява с какво разполагаме и от друга страна Слънцето в знак Скорпион, размахва пръст и изисква от нас да виждаме повече от хоризонта.

Зодиите, за които 2019-та година ще бъде незабравима

Истината е, че живеем в материален свят и енергията на знак Телец е необходима за нашият социален статус и вид в обществото. Живеем, работим и се стремим да „ИМАМЕ“ – пари, коли, недвижимо имущество, красиво тяло, бижута, вкусна храна…. и всичко останало, което ни кара да се чувстваме добре и да се гордеем със себе си.

Знак Скорпион в астрологията е противоположния знак, който е продължение и част от една обща ос. Той от своя страна иска да доразвие и обогати този стремеж към нещо повече от притежание. Скорпион, предлага на Телец да трансформира всичко, което притежава и да мисли по далеч във времето и пространството.

3-те зодии, чиито живот ще се промени коренно през 2019-та година

Времето на Пълнолунието и два дни след него е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това, което ви тежи! Бъдете смели и вярвайте, че „пускайки“ ще освободите място в ръцете си за това, от което имате нужда.

Избягвайте критиките. Не правете коментари на хора, които реагират критично на тях. Ако искате да дадете някакъв съвет, по-добре е да го направите само, когато ви попитат. Критика по ваш адрес възприемайте трезво и обективно. Препоръчително е да не взаимодействате с конфликтни хора и да не се поддавате на техните провокации.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти