Пълнолуние в Близнаци: какво да очаква от късметлийската луна всяка зодия

пълнолуние
Снимка: Pexels

Пълнолунието в Близнаци ще настъпи на 19 декември в 06:37 ч.

Няколко дни преди, по време и след Пълнолунието обикновено на повърхността излизат неща, които сме се опитвали да задържим. Пълнолунието е емоционално и драматично време, когато е най-добре да спрете и да помислите, вместо да действате или да правите големи промени. Просто се насладете на лунните вибрации.

Близнаци е знакът на общуването и затова основното послание тук е да кажете истината си и да започнете разговор за нещо, което е толкова важно за вас и може би отдавна е закъсняло.

Това пълнолуние настъпва в слънчевия знак Стрелец и поради това се намира в противоположния лунен знак Близнаци, което ви прави склонни да се настроите на нещо, върху което сте се фокусирали от известно време, но не сте споделяли със света.

Призивите за пътуване, приключения, разширяване, изследване и образование са в обсега на вниманието на всички повреме на това пълнолуние. Използвайте го, за да определите каква мисия сте призовани да активирате в живота си и може би започнете да планирате как тя може да се осъществи през 2022 г.

Продължете в галерията, за да раззберете как ще се отрази пълнолунието на вашата зодия, за да можете да вземете най-доброто решение за себе си.

Пълнолунието в Близнаци: как ще се отрази на зодиите

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти