Пълно лунно затъмнение на 31-ви януари: какво да очакваме и за какво да внимаваме

Бистра Копанарова

Предстои първото лунно затъмнение за годината и то е пълно. Случва се на 31-ви януари в знака на Лъва.

Затъмненията, слънчеви или лунни, са моменти, в които Новолунието или Пълнолунието за месеца се намират в определена близост до лунните възли. Това са кризисни моменти и обикновено седмицата, в която се случва затъмнението, не е подходяща за вземане на важни решения и пристъпване към действия или нови инициативи.

От друга страна, това е време, в което като с прожектор се осветяват теми и ситуации, които са стояли по-скрити и сега ви се дава възможност да ги наблюдавате.

затъмнение луна
Снимка: Unsplash

Отново прави впечатление близостта на Венера до южния възел и до Слънцето във Водолей, което сочи, че все така продължава да е актуална темата за отношенията, която стартира преди около две седмици с Новолунието в Козирог.

Твърде вероятно е през настоящия период да се срещате с хора, с които сте имали отношения в миналото си и сте оставили незавършени и неизяснени.

Като по-кризисен момент, затъмнението може да ви извади от баланс и да ви вкара в ситуации, в които се налага да отработвате уроци, през които имате да минавате.

Подходящо през този период е да наблюдавате възможно най-обективно случващото се, за да сте след това в състояние да вземете най-правилните решения, но след като изтече седмицата, в която се случва затъмнението, не по-рано.

Времето е подходящо за диети, пречистване, медитации, занимания с йога или всякакви практики в тази сфера, които ви привличат и ви помагат да останете съсредоточени и в състояние на покой.

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, за да откриете още материали на Edna.bg, които ще ви развълнуват!

затъмнение луна
Снимка: Unsplash

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти