През октомври ни очакват две Пълнолуния - опасно ли е това и как да привлечем късмета

падащи звезди небе луна
Снимка: Istock

През октомври 2020 г. ще има две пълнолуния наведнъж, а дните на двете пълнолуния ще бъдат много опасни!

Обикновено има дванадесет пълнолуния годишно. Понякога се случва този брой да се увеличи до 13, тъй като лунният месец е около 29 дни. Поради това в един от месеците настъпват едновременно не едно, а две пълнолуния. Точно това ще се случи през октомври 2020 г. Това явление се нарича "синя луна".

Второто пълнолуние за един месец е доста рядко явление, което се случва приблизително веднъж на всеки няколко години. Трябва да се отбележи, че Синята Луна не носи нищо добро. Второто пълнолуние води до силен дисонанс на енергийните вълни.

Първото пълнолуние е на 2 октомври

Първото пълнолуние ще бъде управлявано от стихията Огън, представена от Овен. Астролозите отбелязват, че пълнолунието в този знак е най-опасното от всички възможни.

Всички сфери на живота са атакувани. За да останете на повърхността, ще трябва да следвате препоръките на астролозите. На първо място трябва да се борим с импулсивността. Всяка небрежно изпусната дума може да доведе до сериозни конфликти с роднини, приятели или дори непознати.

Експертите съветват да не започвате нов бизнес в този ден. Това е изпълнено с много неприятни последици и преживявания. По-добре спокойно да правите това, което се нуждае от завършване.

На 2 октомври не правете големи покупки . Прехвърлянето на голяма сума пари може да доведе до проблеми. Портфейлът ще е празен, още по-опасно е да заемаш пари или да заемаш на някого. Препоръчително е да не се спираме на миналото и оплакванията.

Второ пълнолуние 31 октомври

Второто пълнолуние ще бъде в знака на Телец. Това не е най-лошата комбинация.

Максималната активност на Луната в Телец ще донесе много проблеми на човечеството. Различното оборудване може да се провали, амбициозните планове могат да бъдат осуетени.

На този ден не се препоръчва да пътувате дълго, независимо от превозното средство. Вътрешните противоречия, страхове и комплекси достигнат апогея си. Ще бъде обезпокоителен и много труден ден.

На 31 октомври много хора могат да изневерят на своите убеждения, да нарушат обещанията си, да надхвърлят авторитета и да станат егоисти. Необходимо е да се възприема адекватно критиката и настоящата ситуация като цяло.

Вижте какво трябва и какво не трябва да правите по време на идващите Пълнолуния:

Настъпва Пълнолуние - ето какво трябва и не трябва да правите!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти