Предстои Новолуние в Телец - прекрасно време за ново начало!

На 26-ти април (сряда) ще имаме Новолуние в Телец. Днес ще си говорим за това. 

Новолунието е момент, подходящ за вземане на решения и поставяне на ново начало, нови цели, които по телец съвсем спокойно могат да бъдат дългосрочни и е необходимо да бъдат реалистични и да носят практически характер.

Това е добро време за изграждане на полезни навици, подходящ режим и работа с представите ви - помислете и опитайте да се почувствате така, както бихте се чувствали вече постигнали целите си. 

Настоящото Новолуние прави хармоничен аспект с планетата Нептун и времето е подходящо за медитации, занимания с изкуство и вслушване в интуицията ви за решенията, които искате да вземете.

Снимка: Thinkstock

Ако имате интересни и оригинални идеи през периода, не ги подценявайте - обмислете ги добре и може да се окаже, че някои от тях ще бъдат изключително ценни и полезни за бъдеща реализация.

За да разберете коя сфера от живота ви ще активира това Новолуние, е необходимо да проверите къде в личния ви хороскоп попадат 6 градуса Телец - това е мястото и темите, по които е най-подходящо да помислите и да поставите ново начало в този момент.

Телецът, като знак на въплъщаването, иска практическо приложение и случване на нещата, за да можем пълноценно да ги преживеем и да им се радваме тук и сега.

Снимка: Thinkstock

Кой е най-големият житейски урок за всяка зодия?

Трите зодии, които флиртуват най-умело

Кои са най-несъвместимите двойки в зодиака?

3-те зодии, които ще забогатеят през 2017-а

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти