Предстои Новолуние в Дева - какво да НЕ правите?

Бистра Копанарова

Днес ще си говорим за Новолунието за месеца, което се слува на 20-ти септември и впечатление прави големия брой планети, намиращи се в знака на Дева по това време - освен Слънцето и Луната, там се движат също Марс, Меркурий, а в днешния ден и Венера преминава в Дева.

Всичко това акцентира през периода възможността за трезва преценка, спокойно и разумно поведение, както и доброто обмисляне и анализ на темите, които ви касаят и са актуални за вас през периода. Можете да се доверите на преценката и рационалното отношение, когато ви се налага да действате.

Относно самия принцип на Новолунието - знаете, че това са кризисни моменти и около два дни преди и два дни след тях времето не е подходящо за вземане на важни решения.

Можете обаче добре да обмислите бъдещите си цели и посоки и малко по-късно вече да пристъпите към реализирането им.

Необходимо е също така да се обърне внимание на опозицията на Меркурий с Нептун по време на Новолунието - всякакви договорки и информация, която стига до вас е необходимо да бъде добре проверена, тъй като рискът да е невярна или неточна е голям.

Не правете по-големи покупки, внимавайте с документи или пътувания и бъдете внимателни относно това, което ви се предлага и което стига до вас около периода на Новолунието.

Времето, разбира се, е подходящо за медитации, молитви, съставяне на полезен и здравословен режим и навици, както и грижа за себе си - както на физическо ниво, така и за емоционалните ви нужди и потребности.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти