Плутон е в НОВА ЕРА: какво да очаква всяка зодия през следващите 20 ГОДИНИ

зодии планети
Снимка: Istock

На 23 март 2023 г. Плутон не премина в нов зодиакален знак. На този ден започна нова ера за планетата. Това е едно от най-важните астрологични събития за последните години! Промяната е неизбежна. Настъпва нова ера за цялото човечество. Нови понятия за свобода, нова световна общност и ново гражданско общество. Революционното и непредсказуемо ще е.

Плутон влиза във Водолей и ще извади наяве нашия бунт и желание за свобода. Разнообразието и различията ще бъдат уважавани, за да се разбере, че всеки човек е уникален и несравним. Знанието е сила и в този транзит ще го видим по-силен от всякога, образованието ще бъде преосмислено с подход, който търси съвършенството на битието.

Ще се отворим за новата и постоянна промяна. Нищо няма да остане фиксирано и статично, защото несигурността и постоянното движение ще бъдат реалността, в която ще пътуваме.

зодии планети
Снимка: Istock

Плутон се намира в знака на Водолея, където ще остане чак до 2043-та година - цели 20 години! Плутон сменя знака си изключително рядко и ще бъде отново в знака Водолей след цели 250 години. През 2023-2024 г. планетата ще бъде на границата на знаците Козирог-Водолей. И накрая, Плутон ще влезе в свободолюбивия знак Водолей в края на ноември 2024 г.

Не може да се определи с точност дали този дълъг период ще бъде благоприятен или пък неприятен. Тази планета умеее да променя света към по-добро, но го прави по различни начини, намирайки се в различните зодиакални знаци. Водолеят ще ни въздейства нежно, така че много вътрешни и външни метаморфози ще настъпят постепенно.

зодии планети
Снимка: Istock

Както вече споменахме, Плутон ще остане във Водолей до 2043 г. Тези двадесет години ще бъдат едни от най-важните в историята на човечеството като цяло.

Ето защо астролозите решиха да дадат важни препоръки и насоки на всички знаци на зодиака за следващите двадесет години:

Нова ера за Плутон: вижте хороскопа си за следващите 20 години

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти