Овенът ще се чувства ограничен, Телецът - изнервен, Козирогът - емоционален

Овенът ще се чувства ограничен, Телецът - изнервен, Козирогът - емоционален
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 13 до 19 юли) според най-точния и плашещо верен хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

През тази седмица желанието ви нещата да се случват така както вие искате, може да срещне съпротива от страна на най-близките ви хора. Имате склонност да се водите от собствените си потребности, но, искате или не, ще трябва да се съобразите с мненията на хората около вас – интимен партньор, родители и деца. Някои от вас може да имат чувството, че партньорът или семейството ги ограничават или ги спират да направят онова, което искат. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

И тази седмица ще бъде доста благоприятна за вас, макар че не е изключено общият дух на радост и спокойствие на моменти да бъде нарушаван на объркване и тревожност. Ако сте обвързани, у вас може да възникне усещането, че причината за проблемите ви е някакво действие (или бездействие) на партньора ви и това ще ви изнерви. Възможно е да реагирате доста бурно на неговото/нейното нежелание да ви съдейства и някои от вас, които имат славата на кротки и търпеливи, ще изненадат близките си с реакциите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица присъщата ви склонност да гледате по-леко на това, което преживявате и дори да се измъквате, когато стане напечено, няма да ви доведе до успех. Някои от вас ще се опитат да пренебрегнат усещането за вътрешен дискомфорт и притесненията заради определена социална активност, обаче това ще бъде за кратко и рано или късно проблемите ще излязат наяве. Навлизането в по-дълбоките води на чувствата може да не ви е приятно, но само така има шанс да погледнете в себе си и да откриете какво не е наред. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица обърнете повече внимание на себе си. Вместо да очаквате някой друг да се погрижи за вас и да ви даде подкрепа и утеха, бъдете внимателни към себе си и не пренебрегвайте потребностите си заради семейни или служебни ангажименти. Чудесно би било, ако любимите ви хора ви подкрепят и ви държат за ръка, но за съжаление при някои от вас тъкмо най-близките хора ще бъдат източник на притеснения и разочарование. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица ще се срещнете отново лице в лице с миналото си и пред вас ще се открие възможност да извлечете поуки и да се простите с някои неща, които по някаква причина отказвате да изоставите. Възможностите са пред вас и съдбата ви дава шанс да поемете в напълно нова посока, обаче някои от вас не ги виждат, защото продължават да подхранват стари взаимоотношения и да поддържат стари ситуации. Ако се разпознавате в това описание, тази седмица може да бъде предизвикателна за вас в емоционално отношение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще бъде отправено доста сериозно предизвикателство към присъщата ви способност да бъдете полезни. Приятел може да има нужда от помощ или уменията ви в работата да се окажат особено ценни и дори незаменими. От една страна, ще се поласкаете, че другите имат нужда от вас и може да се втурнете да помагате, но не е никак изключено да се почувствате претоварени и накрая да осъзнаете, че всичко е за ваша сметка. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица поддържайте позитивната си нагласа, що се отнася до плановете ви за бъдещето. Дори реализацията им да срещне някои препятствия, например от финансов характер, не се обезкуражавайте – през следващите седмици, дори и месеци ще ви бъде дадена възможност да осигурите необходимите средства и ресурси. Това обаче не означава да стоите и да мързелувате – ще трябва да се потрудите доста. Ако проблемът е паричен, сега е по-добре да спазвате финансова дисциплина и да разпределяте средствата по възможно най-разумния начин. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Предстои ви интересна седмица, в която ще имате успех в служебните проекти и всичко ще се случва, без да полагате особено големи усилия. Много от вас ще бъдат в светлината на прожекторите и ще печелят овации заради постиженията си. Идеи и възможности не ви липсват и тенденцията ще се запази и през следващите дни. Още в понеделник и вторник е възможно проектите ви да получат нов шанс за развитие – да установите нов контакт, да получите пари или да ви осени прозрение как да продължите оттук нататък. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица може да се наложи да се потопите в по-дълбоки води от тези, в които сте свикнали да плувате, особено що се отнася до интимните ви отношения. Някои от вас ще се опитат да избегнат това, като се залисат с работа или се втурнат в поредното приключение. Ако го направите обаче, проблемът във връзката ви ще се прояви отново и след време може да нанесе още по-големи поражения, така че е потребно да му обърнете внимание. В случай че поведението на партньора ви предизвиква негативни емоции у вас, сега може да си изясните какво изпитвате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Предстои ви емоционална седмица и как ще се справите с предизвикателствата зависи много от собствените ви емоционални реакции и от умението ви да се справяте с емоциите си. Рискът от спорове и конфликти е засилен, така че бъдете внимателни в общуването с околните. И една дума може да бъде достатъчна, за да ви засегне и разгневи, особено ако по принцип сте склонни да избухвате лесно. Ако сте обвързани, може да се подразните от поведението на партньора си или от нещо, което ви казва. Имайте предвид, че критиката и назидателният тон няма да ви бъдат от полза – напротив, ще влошат положението. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Настъпващата седмица може да бъде по-предизвикателна за вас, защото ще се наложи да се занимавате с въпроси, които имат отношение към миналото ви, а вие като цяло сте ориентирани към бъдещето и не обичате много-много да гледате назад. Някои от вас, които не искат да се тормозят с емоционални драми, просто ще обърнат поглед в друга посока – например ще се ангажират с работа, ще се отдадат на забавления или ще открият утеха в света на идеите и мечтите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица ще бъде истинска благодат за тези от вас, които се занимават с творческа работа. Ще черпите с пълни шепи от извора на вдъхновение и въображението ще бъде най-големият ви помощник в творческия процес. Това е вашето време, така че не го пропилявайте  в бездействие. Тези от вас, които са настроени на романтична вълна или се чувстват най-добре сред близките си, ще се радват на приятни часове вкъщи. Ще имате желание да обгрижвате любимия човек и ще търсите неговата подкрепа. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти