От днес: лунно затъмнение и пълнолуние в знаците Лъв - Водолей

Бистра Копанарова

От днес, 7-ми август, понеделник, се случва пълнолунието в знаците Лъв-Водолей, а близостта му до лунните възли го прави съответно и лунно затъмнение.

Най-общо казано лунните затъмнения са напрегнати моменти, които протичат по-вътрешно и емоционално, свързани са с размисли върху житейските ви ситуации и проблеми, които понякога могат да доведат и до външни събития, провокирани от вас, в резултат на вашите собствени чувства или мисли.

Важно е да се види дали някоя планета или връх на дом от хороскопа ви прави аспект към затъмнението, тъй като това ще е темата с най-висока активност и напрежение през периода.

Затъмнението се случва в 15-ти градус на знаците Лъв-Водолей и можете да проверите къде попада в личния ви хороскоп, за което ви е необходимо да знаете асцендента си.

Като цяло темата Лъв-Водолей, в която се случва това пълнолуние и в която се намират лунните възли тази и почти цялата следваща година, касае връзката индивидуалност - общество и поставя пред нас задачата да се научим да отстояваме и изразяваме уверено себе си в групата, в кръга от хора, където се намираме. 

Защото само чрез проявата на нашата собствена индивидуалност и качества можем, в крайна сметка, да участваме пълноценно и да сме полезни, както на себе си, така и на колектива и обществото, в което се намираме.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти