Новолуние в Телец утре: време за сериозно осъзнаване и неочаквани промени

планети
Снимка: Thinkstock

Дойде и моментът в годината, в който е добре да разберем кое колко струва, включително и самите ние – по какъв начин се оценяваме и как ни оценяват другите.

Какъв по-добър начин да осъзнаем това от новолунието в знака на Телеца? Зад привидно приятната си енергия, то носи много сериозни осъзнавния. Ако бягаме от тях, то ние реално ще бягаме от себе си. Темите за здравето, парите, храната, комфорта и хармонията в живота излизат на преден план.

Новолунието ще се случи на 15 Май в 03:56ч.

Нека сега да разгледаме какви са най-важните 5 съвета, които трябва да знаем за това новолуние:

► Стабилизирайте финансовото си състояние. Направете си план, по който да върнете задълженията си. Направете си и план за по-добри доходи.

► Извоювайте собствената си хармония, а не се съобразявайте с това, което другите се опитват да ви наложат като хармония.

► Преразгледайте темата за храната в живота ви. Какво прави тя с вас – подхранва ли ви или ви убива, липсва ли ви? След като си отговорите на въпроса, вземете мерки да поправите ситуацията.

► Създайте желания от вас уют в битов план, който да ви кара да се чувствате щастливи и добре.

► Хармонизирайте отношенията с майка си. Простете ѝ за това, за което дълго време не сте могли да ѝ простите. Дори и да направите малка крачка в тази посока, ще бъде лечебно за вас.

планети
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти